Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Patru şefi de stat europeni, în vizită în Ucraina

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Președintele Klaus Iohannis a ajuns joi, 16 iunie, la Kiev, într-o vizită comună cu președintele francez Emmanuel Macron, cancelarul german Olaf Scholz și premierul italian Mario Draghi. Cei patru lideri europeni au mers și la Irpin, un oraș din apropierea capitalei, distrus de atacurile rușilor.
Oficialii europeni au văzut efectele atacurilor rusești. Potrivit presei franceze, liderii locali le-au arătat imagini cu orașul înainte și după invazia rusă.

Sefi de stat la Irpin

Președintele Klaus Iohannis a făcut un nou apel ca militarii ruși care se fac vinovați de crimele și distrugerile din Ucraina să fie aduși în fața justiției internaționale.
„Nu există cuvinte să descrii tragedia inimaginabilă și distrugerile îngrozitoare pe care le-am văzut astăzi în Irpin. Fac un nou apel ferm ca toți rușii responsabili să fie trași la răspundere de justiția penală internațională, pe care România o susține pe deplin”, a scris Klaus Iohannis pe Twitter, după vizita la Irpin.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

2 comentarii

  1. Au mers in pelerinaj la Zelenski…. Rad rusii de ei !. In rest, gargara ieftina !. Rusia isi va duce planul pana la capat indiferent ce si cum vor altii. Daca poate cineva impiedica ( …latraii din Anglia… ) n-are decat sa-si puna pielea la tabacit cu rusii,…, daca are curajul !!!.

  2. De pe ziare.com:
    “Papa Francisc: Războiul din Ucraina a fost poate într-un fel provocat sau nu a fost împiedicat”.
    ………….
    ”Şi sesizez un interes în testarea şi vânzarea de arme. Este foarte trist, dar până la urmă, asta este miza, a mai spus Papa Francisc.”

    Fara sa tinem deloc cu rusii (care au dus Tezaurul din Romania si au adus in schimb Totalitarismul) tot mai multi recunosc ca razboiul din Ucraina a fost provocat, iar Sionismul mondial (asta Papa n-a mai spus-o) este printre principalii vinovati. Reprezentantiii din umbra ai Sionismului mondial au marile pirghii de influenta in lume, deci au tot interesul sa domine planeta. Si nu te poti pune cu ei, sint prea puternici.
    Ca sa nu supere pe nimeni, cei 4 sefi de stat s-au aliniat ca niste catelusi la poarta lui Zelenski.

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Asculta acest articol Miercuri, 04.01.2023, ora 12:00 Seria A 1. Stăruinţa Berveni 2. Schamagosch Ciumeşti 3. LPS SM 1 4.

Cart