Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Orban, la funerariile lui Gorbaciov

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Ultimul președinte al Uniunii Sovietice, Mihail Gorbaciov, a fost înmormântat, sâmbătă, la Moscova. Câteva mii de ruşi au făcut coadă la Casa Sindicatelor din Moscova, în apropierea Kremlinului, pentru a-şi lua rămas bun de la ultimul lider sovietic Mihail Gorbaciov, ale cărui reforme au grăbit prăbușirea blocului communist și a Uniunii Sovietice.

Au fost funeralii fără fast, marcate de absenţa preşedintelui rus Vladimir Putin, informează AFP, dpa şi Reuters, citate de Agerpres.

Mare personalitate politică a secolului trecut, Gorbaciov a murit marţi seara, la vârsta de 91 de ani.
Salutat de Occident ca un om al păcii, Gorbaciov este văzut de mulţi în Rusia drept cel răspunzător pentru decăderea geopolitică a Moscovei.

Semn al lipsei de simpatie a actualei puteri ruse faţă de Gorbaciov, Rusia nu a anunțat nicio zi de doliu naţional.

Printre cei care au particiopat la funeralii s-a numărat premeirul ungar Viktor Orban.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

6 comentarii

  1. Cu exceptia lui @ Vygo Vygodsen vad ca au aparut aici gasca de narcotici cei frustrati !. Ce ati fumat sau ati tras pe nas ???….
    Rusine Germaniei ( Olah Slitz) ca nu a participat si a celorlalte tari unde armata rusa a fost prezenta inainte de Gorbaciov !. Multumita lui Gorbaciov, Germania a castigat cel mai mult , a reusit reunificarea Germaniei ( RFG cu RDG ) !!! iar ceilalti au obtinut libertate deplina ! . Olah Slitz este imaginea Germaniei decazute , o rusine a Germaniei !!!. Neparticiparea la funerarii ( cu atat mai mult ca Putyin nu a fost prezent… ) a fost ” recunostinta ” europenilor pt. binele facut de Gorbaciov !. Gorbaciov ar merita o statuie in Berlin ( Germania ) !!!.

  2. Un gest de mare politician si diplomat! Ceilalti “profitori”din lume au preferat sa nu participe, dupa ce la inmormantarea lui Fidel Castro s-au inghesuit! Jalnic! Iar comentariile de aici? Ii califica( mai bine-zis ii descalifica) pe autori! E doar rea-vointa si ura!

  3. Marele Fuhrer, iubitul conducator, geniul Carpatilor si-a pierdut orientarea avionul in loc sa zboare la Bruxelles ca premierul sa ceara iertare de la UE, a decolat in Moscova. In anii 89-90 marele minidictator in functia de secretar KISZ-tanar comunist a protestat energic impotriva rusilor. Fara Gorbaciov tractoristul ar aplauda si astazi pentru comunisti ,mai bine linge la putin dictator de “Dreapta?”.

Lasă un răspuns