Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Îţi reamintim că până la sfârşitul lunii poţi transmite indexul pentru codul de client 489755.
Indexul pentru serviciul Digi Energy poate fi transmis astfel:

Online, direct din contul tău Digi România sau în aplicaţia Digi România din App Store, Google Play si Huawei, selectând din categoria Serviciile mele > Digi Energy > Configurează > Trimite index

 

Telefonic la 0800 410 400 (TelVerde), număr apelabil gratuit din orice reţea telefonică (mobilă sau fixă)

 

Nu uita că pentru a transmite indexul autocitit ai nevoie de următoarele informaţii: codul de client 489755 şi indexul afişat de contor.

 

 

 

Ministerul Educaţiei cere, în 2022, dosar cu şină tuturor şcolilor care vor să organizeze proiecte educaţionale

 

 

În era digitalizării, Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB) cere şcolilor proiecte în dosar de plastic cu şină, potrivit unor precizări transmise de Ministerul Educaţiei. Este vorba despre proiectele pe care şcolile le pot trimite pentru apelul de propuneri CAEN (calendarul activităţilor educative naţionale – n. red.) 2023. În informare apare că documentele „vor fi înaintate la ISJ/ISMB în dosar de plastic cu şină, fără folii protectoare”.

Menţionăm că exprimarea „vor fi înaintate la ISJ/ISMB în dosar de plastic cu şină” nu este clară. Nu este precizat dacă şcolile pot să trimită dosarele prin poştă sau curier. De asemenea, există posibilitatea ca acestea să fie depuse personal la sediul inspectoratului şcolar.

Ministerul Educaţiei are în priorităţile din programul de guvernare, PNRR şi „România educată” digitalizarea, eficientizarea resursei. Guvernul din care face parte invocă responsabilitatea faţă de mediu, dar consumul de hârtie şi plastic pentru toate şcolile care vor să trimită proiecte în acest program va fi unul considerabil. Vezi mai jos câteva obiective din rapoartele amintite anterior.

„Toate proiectele vor fi transmise la ISMB într-un singur pachet pe şcoală, până la data de 19 octombrie 2022. Pachetul va conţine doar proiectele naţionale, conform regulamentului”, potrivit ISMB.

Proiectul va conţine următoarele documente, conform precizării Ministerului Educaţiei:

  • Formularul de aplicaţie pentru Apelul de propuneri 2023 (scris cu TNR 12, la un rând/maximum 9 pagini/fără anexe).
  • Un proiect nu poate depăşi 9 pagini. Proiectele care vor depăşi 9 pagini (fără Diagrama Gantt, Raport şi Regulament) vor fi eliminate din concurs;
  • Raportul ediţiei precedente (vizat de inspectorul educativ -1 pagină + anexele);
  • Diagrama Gantt (1 pagină)
  • Regulamentul aprobat de inspectorul şcolar general/inspector şcolar educativ (doar în cazul concursurilor).

Documentele de mai sus vor fi înaintate la ISJ/ISMB în dosar de plastic cu şină, fără folii protectoare”, conform ISMB.

Potrivit precizărilor, formularul de aplicaţie va fi însoţit de declaraţia directorului că nu se percep taxe de participare. De asemenea, formularul de aplicaţie trebuie semnat de coordonatorul proiectului, directorul instituţiei şi avizat de inspectorul educativ.

 

USR a depus la Parlament moţiunea simplă împotriva ministrului Educaţiei, în contextul plagiatului acestuia. Textul integral al moţiunii “România educată să fure. Sorin Cimpeanu face şcoala de ruşine”

 

 

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns