Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Adrian Micaş, liderul prezenţelor în teren la CSM Olimpia

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol


Clubul Sportiv Municipal Olimpia Satu Mare ne-a furnizat câteva informaţii interesante despre prezenţa în teren a componenţilor echipei de fotbal pe parcursul sezonului de vară-toamnă din anul 2022.

Astfel, conform informaţiilor primite de la club, mijlocaşul Adrian Micaş a fost prezent în teren în toate cele 15 partide totalizând 1255 de minute jucate pentru formaţia sătmăreană. Micaş a fost integralist în primele şase etape ale campionatului. A fost în primul unsprezece în fiecare meci, şi a fost schimbat în şase partide.
La polul opus, cu cele mai puţine meciuri şi minute jucate se află juniorul Ionuţ Nistor. Dar Nistor, în vârstă de numai 18 ani a fost transferat la CSM abia la sfârşitul lunii septembrie şi a debutat într-un meci oficial abia în ultima etapă din acest an, în meciul împotriva celor de la CSM Sighetu Marmaţiei (4–0) când a evoluat în ultimele 10 minute al meciului.

24 de jucători utilizaţi

În total, antrenorul Tiberiu Csik a utilizat pe parcursul sezonului un număr de 24 de jucători. Patru dintre aceştia au jucat cel puţin 1.000 de minute din totalul de 1.350 de minute regulamentare. Astfel, pe această listă, alături de Adrian Micaş, se mai află fundaşul Alex Negrea – 1.140 de minute, mijlocaşul Hernando Orte Rodrigo – 1.090 de minute, iar portarul Iulian Anca-Trip a jucat – 1.085 de minute.

Vă reamintim că după 15 etape disputate în acest an, CSM Olimpia Satu Mare ocupă locul 2 înclasmentul seriei a 10-a, din Liga a 3-a, fiind la egalitate de puncte cu liderul Gloria Biştriţa-Năsăud.

Campionatul Ligii a 3-a se reia pe 11 martie 2023, cu meciurile etapei a 16-a. O etapă în care CSM Satu Mare va juca la Oradea împotriva echipei FC Bihor.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Germania – Argentina 2-4 (0-2)

Asculta acest articol Într-o reeditare a finalei C.M. din Brazilia 2014, Germania a întâlnit miercuri Argentina pe teren propriu. Sud-americanii