Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Sătmăreancă agresată pe stradă de fostul concubin

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

În 3 ianuarie, în jurul orelor 17:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Satu Mare au fost sesizaţi de către o femeie, de 47 de ani, domiciliată în aceeaşi localitate, cu privire la faptul că, în timp ce se deplasa pe strada Dariu Pop, pe fondul unor neînţelegeri, ar fi fost agresată de către fostul ei concubin.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au întocmit formularul de evaluare a riscului şi au emis pe numele bărbatului, un ordin de protecţie provizoriu, pe o perioadă de 5 zile, prin care acesta are obligaţia de a păstra o distanţă minimă de 50 de metri faţă de femeie şi de domiciliul acesteia.

Totodată, poliţiştii efectuează verificări faţă de persoana în cauză, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Pavel Susara la Expo Aurel Pop

Mult aşteptata Expoziţie Aurel Popp s-a deschis la Muzeul de Artă

La vernisajul de vineri care va avea loc tot de la ora 14.00, vor participa artişti, scriitori, oameni de cultură din întreaga ţară

Muzeul de Artă din Satu Mare a primit în aceste zile o înfăţişare proaspătă, modernă, şi o expoziţie permanentă care îi conturează puternic o identitate clară, construită în jurul marelui artist Aurel Popp. Inaugurarea oficială, sub patronajul Consiliului Judeţean Satu Mare, a avut loc joi, 28 ianuarie, după orele prânzului. A fost prezent un numeros public, plăcut impresionat de ceea ce i-a fost dat să vadă în Satu Mare. În sfârşit, Satu Mare are o expoziţie de artă modernă comparabilă cu marile expoziţii din Europa.