Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

ACCIDENT LA SATU MARE: Un şofer s-a ciocnit de o ambulanţă în misiune

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Un accident între o ambulanţă în misiune şi o maşină a avut loc în centrul municipiului Satu Mare.

Evenimentul a avut loc vineri, 21 iulie, în jurul orei 16,30 în faţa Muzeului Judeţean Satu Mare.

La faţa locului s-au deplasat o autospecială de pompieri ASAS cu 6 subofiţeri de la Detaşamentul de Pompieri Satu Mare, precum şi o ambulanţă de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă. Au mai fost prezente două echipaje de la IPJ Satu Mare şi Poliţia locală Satu Mare.

Un şofer neatent nu a observat ambulanţa care avea girofarul pornit şi a vrut să treacă prin faţa ei. Maşina de salvare s-a cionit frontal de lateralul maşinii care a fost proiectată pe platoul din faţa Statuii Ostaşului Român.

Pasagera autoturismului a refuzat să fie transportată  la Spitalul Judeţean Satu Mare, deşi a acuzat cu dureri în zona toracelui. În maşină era şi un câine bichon frise care a scăpat doar cu o sperietură.

Echipajele de pompieri au intervenit şi pentru sablarea carosabilului.

Referitor la accident, am primit şi un comunicat din partea ISU Someş:

În jurul orei 16.30, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Someş” al judeţului Satu Mare a fost anunţat de producerea unui accident rutier, pe Bld.V.Lucaciu, în apropierea Muzeului Judeţean Satu Mare, în care a fost implicat un autoturism şi o ambulanţă SAJ, care se îndrepta către un pacient.

La locul evenimentului a acţionat Detaşamentul de Pompieri Satu Mare cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă cu modul de descarcerare şi o ambulanţă aparţinând Serviciului de Ambulanţă Judeţean Satu Mare.

În urma accidentului a rezultat o victimă, de sex feminin, cu vârsta de aproximativ 60 ani, care a rămas încarcerată.
Aceasta a fost extrasă de pompieri, în stare de conştienţă şi predată echipajului SAJ, în vederea transportării la spital.
În urma sprijinului medical acordat la faţa locului, victima a refuzat transportul la unitatea medicală.
Pompierii au acţionat în continuare pentru asigurarea măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor şi curăţarea carosabilului de elementele rezultate în urma accidentului rutier.

 

Video:

https://fb.watch/lWiSOPBXPi/

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Alertă cu bombă la Bruxelles

Asculta acest articol Poliţia din Bruxelles avertizează în privinţa unei ameninţări cu bombă în apropierea Gării de Nord, informează presa