Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

ELICOPTER SMURD LA SATU MARE: A venit după un copil de 7 zile

Londra: Un elicopter s-a prăbuşit în apropiere de sediul serviciilor de informaţii externe din Marea Britanie
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

ELICOPTER SMURD LA SATU MARE: A venit după un copil de 7 zile

Luni, în data de 14 august 2023, un elicopter SMURD a fost solicitat în jurul orei 15:00, într-o misiune de urgenţă la Spitalul din municipiul Satu Mare.

Echipajul de intervenţie a răspuns rapid apelului, asigurând transportul de urgenţă al unui pacient în stare critică către o unitate medicală specializată.

Detaliile incidentului sunt încă în curs de investigaţie, însă eforturile coordonate ale echipei SMURD au demonstrat, încă o dată, importanţa acestui serviciu esenţial pentru comunitate.

Totuşi, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Satu Mare, Rodica Lohan ne spune că elicopterul a fost solicitat pentru un copil prematur din mediul rural, în vârstă de 7 zile şi greutate de 1,5 kg. A fost trimis pentru îngrijiri complexe specifice Maternităţii de nivel III Oradea, din secţia Neonatologie.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Vasile Lup surprinde din nou!

Vasile Lup s-a gandit la copiii din doua zone ale orasului nostru, (urmand alte locatii in timp). Vorbim de zona Solidaritatii si str. Botizului. In parcurile respective vor fi amenajate complexe de joaca pentru copii.