Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Sky News: Michael Jackson a murit în urma unei injectii cu Demerol

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Stopul cardiac care i-a provocat moartea lui Michael Jackson ar fi fost cauzat de o injecie cu analgezic, rezultatele autopsiei care să clarifice acest aspect urmând să fie făcute publice peste câteva zile sau chiar săptămâni. Între timp, poliia din Los Angeles îl caută pe medicul megastrarului, după ce familia Jackson susine că Michael a murit ca urmare a unei supradoze.

Potrivit site-ului TMZ.com, cel care a dat primul vestea morii lui Michael Jackson, megastarul ar fi decedat după ce i-a fost administrată o injecie cu Demerol, analgezic de care cântăreul era dependent de mai muli ani. Presa americană relatează că, la scurt timp după injecie făcută la re;edina lui Jackson din Los Angeles, respiraia artistului s-a îngreunat din ce în ce mai mult, până când s-a oprit.
TMZ mai scrie că Poliia din Los Angeles îl caută pe medicul Tohme, care se presupune că i-ar fi făcut injecia.
Potrivit cotidianului amerixcan LA Times, la momentul decesului, medicul său personal, Tohme R. Tohme, se afla alături de el ;i a încercat să îl resusciteze. Fratele lui Michael Jackson, Jermanine, a declarat că paramedicii au încercat să îl resusciteze timp de mai mult de o oră. Jermain Jackson a mai spus că o cauză clară a decesului nu poate fi cunoscută până când nu va fi finalizată autopsia.  “Autopsia este plănuită pentru vineri, însă rezultatele, probabil, nu vor fi definitive până când nu vor fi realizate testele toxicologice, un proces care poate dura câteva zile sau chiar săptămâni. Oricum, dacă o cauză este determinată prin autopsie, rezultatele vor fi anunate”, a declarat Jerry McKibben, membru al Los Angeles County Coroner.

Potrivit presei internaionale, Marylin Monroe, Elvis Presley ;i Anne Nicole Smith au murit tot în urma unor injecii cu Demerol, un analgezic puternic pe bază de morfină.

Michael Jackson a murit, joi noptea, la vârsta de 50 de ani într-un spital din Los Angeles, unde fusese transportat de urgenă în urma unui stop cardiac, veste ce a provocat o undă de ;oc pe măsura celebrităii planetare a celui supranumit regele muzicii pop. Artistul a concertat inclusiv în România.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns