Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

PSD si PNL au dat sanctiuni pentru rezultatele slabe de la euroalegeri

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

PSD ;i PNL au dat sanciuni `n mai multes organizaii pentru rezultatele slabe de la europarlamentare.  Astfel, pre;edinii a 18 organizaii PSD din judeul Arad au fost demi;i, în urma rezultatelor de la euroalegeri, în timp ce pre;edintele organizaiei municipale Arad s-a retras din funcie.

Pre;edintele PSD Arad, Marius Lazăr, care este ;i secretar de stat în Ministerul Muncii, a declarat, duminică, că organizaiile din 30 de localităi arădene sunt în proces de reorganizare, iar la 18 dintre ele pre;edinii au fost demi;i deja. “Noi ne a;teptam să avem în jur la 20% la municipiu, dar nu s-au obinut decât 16”, a spus Lazăr.

Pe de alt[, parte, Delegaia Permanentă a PNL Alba a dizolvat, sâmbătă, conducerile a o treime din organizaiile din jude, mai precis 26, ;i a retras sprijinul politic mai multor consilieri locali din cauza “slabei activităi politice” ;i a rezultatelor obinute la euroalegeri.

Pre;edintele PNL Crin Antonescu a declarat, pe 15 iunie, că în cazul judeelor din Ardeal, (cu referire la Mure;, Covasna, Harghita, Bihor, Satu Mare, Cluj) s-a realizat o ponderare etnică, adică s-a stabilit ce procente au luat din populaia non-maghiară. Prin acest calcul, toate organizaiile menionate au obinut peste 10%. Pentru celelalte organizaii care au obinut sun 10% s-a decis dizolvarea Birourilor teritoriale ale organizaiilor judeene.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Deputat PNL, incompatibil

Asculta acest articol Agentia Nationala de Integritate (ANI) a constatat, in urma procedurilor de evaluare, incalcarea legislatiei privind regimul juridic