Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

FC Baia Mare joaca miercuri primul meci de pregatire

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Conducerea tehnica a gruparii de sub “Dealul Florilor” a stabilit ca in aceasta etapa de pregatire echipa sa sustina cinci meciuri de pregatire, insa nu exclude posibilitatea ca pana la inceperea campionatului sa mai gaseasca un adversar mai puternic, care ar fi dispus sa joace. Miercuri, cu  incepere de la ora 11, elevii lui Fabian si Bumb vor intalni echipa de liga  a IV-a, CS Arsenal Baia Mare. Vineri, in cel de-al doilea joc, baimarenii vor juca, tot de la ora 11 si tot pe teren propriu, in compania echipei din Liga a III-a, FC Zalau. Aceste doua jocuri vor fi si un criteriu de a stabili lotul de jucatori care va  pleca in pregatire in Borsa.

Sambata, 25 iulie, cu incepere de la ora 17.30,  stadionul “Dealul Florilor” va fi gazda partidei dintre FC Baia Mare si echipa de prima liga, Gloria Bistrita. Miercuri, 29 iulie, baimarenii vor intalni, tot pe teren propriu, echipa Luceafarul Oradea, urmand ca vineri, 31 iulie, sa joace, in deplasare, meciul revansa cu FC Zalau.

Referitor la primele jocuri din campionat care se vor disputa pe teren propriu si care  s-ar putea suprapune cu cele ale echipei de rugby Stiinta CSM conducerea clubului a facut un memoriu catre FRF, pentru ca acestea sa  se dispute vineri dupa-amiaza. “Preferam sa jucam aceste meciuri vineri, deoarece ne gandim si la starea terenului. Daca va ploua am putea intampina numeroase dificultati dupa un joc de rugby inainte, asa ca mai bine vineri decat duminica”, a declarat antrenorul principal, Florin Fabian.

 Vlasin vrea sa se puna bine si cu galeria

Conducerea gruparii de sub “Dealul Florilor” considera ca un rol important in obtinerea de rezultate il are si galeria, astfel ca este dispusa la un dialog dupa meciul de vineri cu FC Zalau. In acest scop, purtatorul de cuvant al echipei baimarene, Annamaria Somay, a remis un comunicat de presa pe care vi-l redam in intregime. “Galeria joaca un rol important pentru clubul nostru, pentru echipa. Tocmai de aceea dorim sa venim in sprijinul membrilor ei. Avem rugamintea ca membrii galeriei echipei FC Baia Mare sau persoanele care doresc sa faca parte din ea sa ramana la stadionul “Dealul Florilor” dupa terminarea amicalului dintre FC Baia Mare si Armatura Zalau, din 17 iulie, de la ora 11, pentru o discutie cu cei din conducerea  clubului. Dorim sa punem bazele unei colaborari  fructuoase in sprijinul echipei. Vasile Vlasin, vicepresedintele Consiliului de Administratie al FC Baia Mare, a declarat< “Dorim ca toti cei care au timpul si dispozitia necesara de a face parte din galerie sa fie prezenti la stadion pentru a vedea care sunt nevoile galeriei si in ce masura noi ii putem ajuta. Ma refer aici la diverse materiale promotionale, drapele,  cheltuieli cu deplasarile in tara si alte nevoi pe care dansii si le vor exprima. Oricine este binevenit in galerie. Conducerea nu se va implica in organizarea sau activitatea galeriei, dorim doar sa oferim o mana de ajutor,  fiind constienti de importanta pe care o are galeria pentru echipa si nu numai”.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns