Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Evolutie buna a orientaristilor baisprieni la Grand Prix Silesia Cehia

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

La sfarsitul saptamamii trecute Clubul Sportiv “Spria” – Baia Sprie, a participat la un concurs de orientare sportiva, care s-a desfasurat pe parcusul a patru zile in regiunea Moravia din Cehia. A fost una dintre marile competitii din acest an la aceasta ramura sportiva, la care au participat peste 600 de sportivi dintre care si patru baisprieni. Zona de desfasurare a celor 4 zile de concurs pusa la dispozitie de catre organizatori, a fost foarte grea din punct de vedere tehnic si fizic. Vegetatia la sol, grohotisul a fost peste tot, dar datorita bunei pregatiri a sportivilororientaristii din Baia Sprie au reusit clasari pe locuri fruntase.

 Rezultatele obtinute de sportivii din Baia Sprie

Fete 10 ani – Denisa Tamas, loc II la de medie distanta: etapa a doua locul I la sprint> etapa a III-a locul IV la sprint si etapa IV-a locul I la lunga distanta.

Feminin 20 ani – Andreea Hepcal, loc IV si III la medie distanta, locul V la sprint si locul II la lunga distanta. Masculin 18 ani – Andrei Fat, loc I si IV la medie distanta, loc III la sprint, si loc IV la Lunga distanta. Masculin 35 ani – Relu Tamas, loc VI si loc II la medie distanta, , loc III la sprint, si loc V la lunga distanta.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns