Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Gavril Pop a renuntat la greva foamei, desi nu s-a intalnit cu premierul Boc

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

[slideshow id=592]

Dupa ce a facut greva foamei in fata Prefecturii Maramures, Gavril Pop, in varsta de 73 de ani, din Suciu de Sus si-a continuat protestul in fata Casei Presei Libere din Bucuresti. Maramureseanul a ales aceasta forma extrema de protest pentru ca functionarii primariei au procedat incorect, n-au aplicat legea cum se cuvine si astfel nu a fost improprietarit cu 2,5 hectare de teren.

Gavril Pop a mers la Bucuresti cu toate actele pe care le are, din dorinta de a demonstra ca are dreptate. Batranul a cerut sa se intalneasca cu premierul Emil Boc, sa vorbeasca cu seful Guvernului macar cinci minute, pentru ca “dumnealui este responsabil de ce se intampla la Prefectura Judetului si Primaria Suciu de Sus”. Din pacate, dorinta nu i s-a indeplinit. Potrivit Realitatea TV, Gavril Pop a renuntat la greva foamei dupa ce Cornel Nistorescu, directorul ziarului “Cotidianul” l-a asigurat ca documentele sale au fost transmise catre Ministerul Justitiei.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

Sigla Informatia Zilei

Spitalele din Romania

Asculta acest articol Deocamdata nu scriu nimic despre spitalul baimarean. Mai tarziu. Acolo se lucreaza la reabilitare si cand totul