Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Incep ultimele turnee de pregatire la handbal

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

La sfarsitul acestei saptamani toate cele patru echipe maramuresene (trei de baieti si una de fete), care participa in campionatele rezervate seniorilor, vor sustine turnee de pregatire. HC Minaur va pleca in Ungaria, in timp ce fetele de la Stiinta HCM, in Slovacia. Echipele de baieti Extrem si CS Seini vor juca in Baia Mare la Cupa Extrem.

 

Cupa Balaton

 

Astazi, componentii lotului gruparii de pe Valea Rosie se vor deplasa in Ungaria, pentru un turneu de pregatire la Balaton. Jocurile se vor disputa incepand de maine pana duminica, dupa urmatorul program.

Vineri

ora 10.30: HC Minaur – Pler KC (Ungaria)

ora 16.30: HC Minaur – Osijek (Croatia)

Sambata

ora 10.30: HC Minaur – Bratislava (Slovacia)

Duminica

ora 10.30: HC Minaur – Csurgoi (Ungaria)

Acesta este cel de-al treilea turneu de pregatire la care participa HC Minaur, dupa Memorialul de la Suceava si Cupa Minaur din Baia Mare.

 

Memorialul “Tomas Jakubcu”

Stiinta HCM va participa la cel de-al treilea turneu de pregatire. Dupa Trofeul Maramures si turneul de la Békéscsaba, componentele echipei Stiinta HCM Baia Mare vor participa, la sfarsitul acestei saptamani, la editia a XVI-a a Memorialului “Tomas Jakubcu”, de la Michalovce (Slovacia). La acest turneu participa cinci echipe, din tot atatea tari. Jucatoarele antrenate de Ioan Baban si Costica Buceschi vor intalni, in ordine: SSC Kielce din Polonia (vineri, de la ora 18.30), Iuventa Michalovce din Slovacia (sambata, ora 11.30), NKSE Vac din Ungaria (sambata, ora 18.30) si NP HC Rostov Don din Rusia (duminica, ora 8.30).

 

Cupa Extrem

 

In perioada 20-22 august, in Sala Polivalenta din Baia Mare, CS Extrem Baia Mare, in colaborare cu Directia pentru Sport Maramures, impreuna cu Asociatia Judeteana de Handbal Maramures, organizeaza Cupa Extrem 2009.

La competitie vor participa echipele: Romania juniori, Potaisa Turda, CS Seini si CS Extrem Baia Mare.

 

Joi, 20 august

ora 11.30: Romania juniori – Potaisa Turda

ora 13: CS CS Extrem – CS Seini

Vineri, 21 august

ora 10: Potaisa Turda – CS Seini

ora 11.30: CS Extrem – Romania juniori

Sambata, 22 august

ora 13: CS Seini – Romania juniori

ora 14.30: CS Extrem – Potaisa Turda

ora 16: Festivitate de premiere.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns