Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Geoană vrea să câștige voturile ardelenilor

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Președintele PSD, Mircea Geoană, a declarat sâmbătă, la Arad, că are ambiția să câștige cât mai multe voturi în Transilvania, unde actualul șef al statului a primit foarte multe voturi la ultimele alegeri prezidențiale.
Geoană a afirmat că încă cinci ani cu Traian Băsescu și încă cinci ani cu același model de conducere politică în România reprezintă “un risc de neacceptat“. “Principala noastră dezamăgire a ultimilor cinci ani de zile se produce în principal în Transilvania și București. Pentru că aici au fost voturi multe pentru Traian Băsescu și aici dezamăgirea este cea mai mare. Nu vreau să câștig doar pe vot negativ. Vreau să câștig pe un vot afirmativ pentru Mircea Geoană“, a declarat el.
“În acest moment, românii sunt îngrijorați, dezamăgiți. Și de problema crizei economice, dar mai ales de un virus, al neîncrederii, și de această teamă de scandal politic, care în ultimul an a pus stăpânire pe România. Cum ar spune un ardelean: încă cinci ani cu Traian Băsescu ar fi un bai mare pentru România. Avem o obligație și la Arad și la Timiș și la Cluj și în Transilvania și în Banat și în toată România să spunem că cei cinci ani de mandat ai lui Traian Băsescu au reprezentat o șansă irosită pentru o Românie care este subordonată intereselor acestui om și ale acestei structuri pseudo-democratice care se numește PDL, și care trebuie să fie răsturnați de la conducerea României. Vă îndemn aici la Arad să dăm un îndemn de curaj, de îndrăzneală, de mobilizare, de energie și de a spune că avem obligația să scăpăm de blestemul Traian Băsescu și de blestemul pedelist“, a mai afirmat Geoană.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns