Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Handbal masculin. Liga Nationala – Vlad Caba s-a dus la Odorheiu Secuiesc

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Antrenorul secund al reprezentativei de handbal feminin a tarii noastre, Vlad Caba, a fost instalat in functia de antrenor principal al formatiei masculine HC Odorheiu Secuiesc. Timisoreanul l-a inlocuit pe Constantin Stefan, care si-a incheiat pe cale amiabila contractul cu echipa harghiteana pe care a antrenat-o timp de doi ani si jumatate. Vlad Caba a revenit la timona unei echipe masculine la aproximativ trei ani de cand a plecat de la HC Minaur Baia Mare, dupa care a activat la Centrul Olimpic de Excelenta de la Sighisoara si la echipa nationala feminina, alaturi de Radu Voina. “Pentru viitor imi impart planul in doua etape< de a cunoaste echipa, de a incerca sa o mentin la un nivel cel putin ca pana in prezent, adica in plutonul fruntas, iar din sezonul viitor un obiectiv mai inalt. Sunt hotarat sa ma inham la o munca pe termen lung sau mediu si daca este posibil sa avem rezultate bune in Romania si chiar pe plan international”, a spus Caba pentru sport365.ro.

Constantin Stefan este principal la “U” Transilvania Cluj

Dupa plecarea de la HC Odorhei, Constantin Stefan a acceptat oferta din partea “U” Transilvania Cluj, care l-a anuntat oficial marti dimineata, dupa ce “principalul” Remus Moldovan a decis la randul sau rezilierea contractului cu formatia studenteasca. Directorul sportiv al “U” Transilvania, Mihai Tritean, a fost cel care l-a convins pe Stefan sa vina la Cluj. “Acest oras merita sa aiba o echipa care sa faca performanta si in handbal. Am avut o noapte destul de grea, in care a trebuit sa iau o decizie pentru a antrena echipa din Cluj. Domnul Tritean a reusit sa ma convinga sa vin. Am avut si o discutie cu Consiliul de Administratie si am acceptat o colaborare. Urmeaza sa facem un contract, inca nu l-am semnat. Sper ca venirea aici sa aduca un plus echipei, sa facem un joc modern, sa ne apropiem de performanta. Sper sa reusim rezultate care sa ne aduca in cel mai scurt timp o participare in cupele europene”, a declarat tehnicianul pentru www.citynews.ro. Postul de antrenor secund ii va reveni in continuare lui Liviu Jurca.

Sabin Dacau, la Poli Timisoara

Antrenorul echipei HC Poli Timisoara, Nedeljko Vukovic, a fost schimbat din functia de antrenor principal, datorita evolutiei slabe a echipei si neindeplinirea obiectivului (clasarea la sfarsitul turului pe locurile 6-10). Conducerea clubului l-a numit ca “principal” pe Sabin Dacau, care il va avea ca secund pe antrenorul sarb, urmand ca in staff-ul tehnic sa ramana si Adrian Panait, fostul “secund” a lui Nedeljko Vukovic. Ultima echipa antrenata de Sabin Dacau a fost CSM Oradea, formatie pe care antrenorul a parasit-o in toamna anului trecut.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns