Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Revelionul intarziat al vanatorilor are loc in 13 februarie

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Daca va fi sau nu zi cu ghinion, ramane de vazut

[slideshow id=2167]

Au trecut sarbatorile de iarna si deja lumea se gandeste cum va petrece de Sfintele Sarbatori de Pasti. Numai ca mai sunt persoane care inca fac pregatiri pentru un revelion intarziat. In aceasta postura sunt vanatorii maramureseni.

Asociatia Judeteana a Vanatorilor si Pescarilor Sportivi Maramures a decis sa organizeze “Revelionul vanatorilor” in 13 februarie. Daca va fi sau nu zi cu ghinion, ramane de vazut. Insa decizia a fost luata tocmai pentru a inlocui renumitul Bal al vanatorilor, care anul trecut a implinit 18 editii si care, dupa cum spun organizatorii, “a fost lasat sa isi gaseasca rostul in viata, la fel ca tinerii din ziua de azi”.

Startul la distractie va fi dat la ora 18

De aceasta data, distractia va incepe la ora 18, la Hotelul “Mara”. Ce se va mai pastra din anii trecuti va fi meniul bogat in preparate pe baza de peste si vanat. “Bucatarii de la Hotelul Mara sunt scoliti si cu siguranta stiu cum sa prepare toate bucatele care au la baza peste si carne de vanat. Nu va lipsi nici tombola. Toate biletele scoase la vanzare vor fi castigatoare, dar surpriza va fi tot marele premiu. Renumitul mistret cu “colti de argint”. Un bilet va costa 150 lei”, a precizat Radu George, directorul AJVPS Maramures.

Avand in vedere capacitatea salii, la vanzare au fost scoase doar 200 de bilete. Pana in prezent s-au vandut in doar cateva zile 50. Asadar, chiar daca nu va mai fi “Balul vanatorilor”, putem spune inca de pe acum viata lunga si traiasca “Revelionul vanatorilor”.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns