Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Boc interzice zilele orașelor pe bani publici

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Autoritățile locale s-o lase mai moale anul acesta cu zilele orașelor ca să nu mai folosească resurse publice. Este recomandarea pe care a făcut-o, miercuri seară, premierul Emil Boc, precizând că în 2010 e bine să avem mai puține petreceri și mai multă muncă.
“Le-aș mai face o recomandare și autorităților locale ca anul acesta s-o lase mai moale cu zilele orașelor, cu zilele municipiilor, cu zilele comunelor, să nu mai folosească resurse publice pentru organizarea acestor activități. Dacă au resurse din bani privați, sponsorizări, s-o facă, dar să utilizeze cât mai puțin, cât mai mult cu putință resursele să vină din alți bani decât cei bugetari, alții decât cei care vin de la cetățeni pentru organizarea unor asemenea festivități. Încă suntem în dificultate în 2010, așa că e bine să avem mai puține petreceri și mai multă muncă”, a declarat Emil Boc. În urmă cu doar o săptămână, premierul Emil Boc a inaugurat împreună cu ministrul Turismului, Elena Udrea, salina de la Turda. Cu acest prilej, localnicii au organizat mai multe activități artistice și de relaxare. Și anul trecut premierul a participat la numeroase petreceri și festivități.
Potrivit unor date prezentate pe site-ul Ministerului Turismului, doar în luna august a anului trecut pe teritoriul României, au avut loc 376 de festivaluri. 92% dintre acestea au fost plătite din bani publici, fiind organizate de autorități locale.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns