Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Boc neagă speculatiile legate de scoaterea UDMR de la guvernare

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Premierul Emil Boc a declarat luni că afirmaiile privind scoterea UDMR de la guvernare, după ce grupul independenilor va fi suficient de mare pentru a asigura o majoritate parlamentară, reprezintă doar un vis al opoziiei.

Întrebat cum comentează aceste speculaii, Boc a răspuns: “Sunt vise frumoase ale opoziiei. Guvernarea este stabilă, avem majoritate, ara are nevoie de stabilitate politică ;i economică. În nicun caz nu s-a pus problema asta, cel puin nu în minile noastre”.

Primul ministru a respins ;i ideea cooptării în Guvern a lui Cristian Diaconescu ;i a lui Marian Sârbu, plecai recent din PSD. “În acest moment, nu avem niciun fel de problemă cu funcionarea Guvernului. Echipa este la datorie, mergem mai departe. Ce se întâmplă în alte partide este problema acelor partide. Nu am avut nicio discuie pe marginea acestui subiect cu nimeni”, a comentat Boc, citat de Newsin.

Presa a speculat săptămâna trecută că Gabriel Oprea ar inteniona să atragă suficieni parlamentari astfel încât viitoarea lui formaiune să egaleze ca pondere UDMR ;i să poată revendica funcii în aparatul central ;i local, pentru ca mai apoi să-i înlocuiască pe maghiari în Guvern. Grupul independenilor numără până acum 28 de parlamentari. UDMR are 31 de senatori ;i deputai.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns