Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Trei elevi baimareni au luat 10 la Olimpiada Nationala de Arte Vizuale

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Astfel, Liceul de Arta din Baia Mare este pe locul III pe tara in privinta rezultatelor obtinute

Liceul de Arta din Baia Mare se claseaza pe locul III la nivel national printre unitatile scolare de profil din tara. Asta in urma premiilor obtinute atat la Olimpiada Nationala de Arte Vizuale, Arhitectura si Istoria Artelor, dar si la Olimpiada de Muzica. Conducerea liceului sustine ca rezultatele au fost bune, dar se astepta ca la muzica elevii sa fie mult mai bine cotati avand in vedere ca anul trecut din cei 11 elevi care au participat la acest concurs au obtinut 5 locuri I.

“De aceasta data, la Olimpiada de Muzica ce s-a desfasurat in perioada 8-11 aprilie, al Bistrita, doar Anuta Iuga, eleva in dclasa a IX-a, profesor Vasile Cupse, a obtinut premiul III, la muzica vocala traditionala romaneasca. Asa ca nu ne-am asteptat la aceste rezultate, dar cu toate acestea atat elevii, cat si profesorii trebuie felicitati pentru ca au muncit foarte mult”, spune Cristina Nemes Bota, directoarea Liceului de Arta.

8 premii importante pentru cei de la Arte Vizuale

~n schimb, la Olimpiada Nationala de Arte Vizuale, Arhitectura si Istoria Artelor, din cei 14 reprezentanti ai judetului nostru, 8 au obtinut premii importante. Astfel, Madalina Popa si Diana Nedes, sectia ceramica, pregatite de profesoara Ileana Horoba Danci, au fost notate fiecare cu 10, obtinand premiul I, Razvan Ciobanu, sectia design, premiul I, Adrian Motoc, sectia Design Urban, premiul II, fiind pregatiti de profesorul Felix Feldman, iar Calin Lihet, de la Sectia Design, premiul III. De asemenea, au fost obtinute si doua mentiuni de catre Andreea Fertigan si Cezara Frentiu, la Sectiunea Arte Textile, profesor coordonator Cristina Cucu. “Trebuie sa precizam faptul ca la toate probele de la aceasta olimpiada elevii au trebuit sa treaca de proba eliminatorie de desen. toti elevii au trecut cu bine peste aceasta proba. Nu ne ramane decat sa ii felicitam pe profesorii Rodica Tartan si Gheorghe Craciun care i-au pregatit pe elevi pentru aceasta proba”, a mai adaugat Cristina Nemes Bota.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns