Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Dans sportiv – In Baia Mare are loc Transylvania International Dance Cup, prima editie

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

[slideshow id=3173]

Prodance 2000 Baia Mare organizeaza sambata si duminica, in sala polivalenta “Lascar Pana” din Baia Mare, prima editie a concursului international de dans sportiv din judet, Transylvania International Dance Cup. Pana in acest moment s-au inscris peste 400 de perechi, dintre care 100 sunt din Maramures. Vor oficia 11 arbitri straini si 25 romani. Organizatorii au facut oferte de sponsorizare la 30 de firme din Baia Mare, insa doar una singura a a oferit 500 de euro. Cheltuielile totale la organizarea concursului se ridica la suma de 40.000 de euro, dintre care 500 au fost primiti de la parintii copiilor inscrisi la club. Iata ca Baia Mare este cel de-al treilea oras din Romania, dupa Bucuresti si Oradea, care organizeaza un concurs international de dans.

In premiera o pereche campioana mondiala

Cubul Prodance 2000 va aduce pentru prima data pe ringurile de dans din Baia Mare o pereche campioana mondiala la Standard si o alta pereche vicecampioana mondiala la Latino. Cele doua perechi de notorietate in dansul sportiv mondial vor face un show de neuitat duminica seara, dupa ora 16.

Perechea italiana Paolo Bosco – Silvia Pitton a fost de trei ori campioana mondiala la sectiunea Standard. Ei danseaza impreuna de 12 ani la clubul italian Team Diablo, cel mai titrat club din lume. Au evoluat in peste 250 de competitii si au urcat de 140 de ori pe cea mai inalta treapta a podiumului. In ultimii trei ani au dominat dansul sportiv, castigand toate competitiile la care au participat, ultimul loc secund fiind cucerit in mai 2007. In urma a trei titluri de campioni mondiali si dupa ce au castigat cele mai prestigioase competitii la amatori, precum Blackpool Dance Festival, s-au decis sa treaca la profesionism, unde activeaza si in prezent.

Croatii Zoran Plohl si Tatsiana Lahvinovich, o alta legenda

Perechea Zoran Plohl – Tatsiana Lahvinovich danseaza impreuna de 11 ani la categoria Latino, amatori, reprezentand Croatia. Pana in acest moment, au evoluat la peste 240 de concursuri si sunt clasati pe locul 3 in Ranking List-ul mondial. Din palmaresul lor trebuie mentionate performantele de vicecampioni mondiali anul trecut, castigatori ai prestigiosului concurs UK Open 2010, locul I “La Classique du Quebec”, Canada 2010, castigatori la “Ancona Open”, Italia 2009. E una dintre cele mai titrate perechi din lume la sectiunea Latino si pentru prima data vor evolua in Romania si vor dansa atat intr-un show demonstrativ, cat si in cadrul concursului la categoria IDSF Latino.

Pretul unui bilet de intrare va fi de 20 lei, pentru sambata, si 30 lei – duminica. Biletele se pot procura de la sediul Clubului Prodance 2000, B-dul. Bucuresti nr. 27, intrarea din curtea Center-ului (cladirea Marconsului), tel. 0362-805.608,  iar in zilele de concurs, la casele de bilete de la Sala Polivalenta “Lascar Pana” din Baia Mare. Copiii sub 9 ani beneficiaza de reducere.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Accidentata din neatentie

Asculta acest articol Pe o ulita din localitatea Sacel, Claudiu C. (32 de ani), a efectuat manevra de mers inapoi

Elev de clasa a VIII-a operat după ce un coleg i-a spart nasul în clasă

EXCLUSIV: INCREDIBIL, ÎN ACEEAȘI ȘCOALĂ DIN DESEȘTI

Elev de clasa a VI-a operat după ce un coleg i-a spart nasul în clasă

Așa cum bănuiam deja și chiar am precizat în articolul publicat ieri în exclusivitate de site-ul nostru, la Școala Generală din Desești situația este EXTREM DE GRAVĂ. Părinții copiilor încep să prindă curaj și ne prezintă lucruri îngrozitoare care se întâmplă în unitatea de învățământ. Așa am aflat că tot în aceeași școală un băiat în vârstă de 13 ani a ajuns să fie operat de urgență după ce un coleg l-a lovit și i-a rupt nasul.