Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Orientare in alergare – Cinci medalii de aur pentru baisprieni la CN de noapte si echipe

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

[slideshow id=3320]

La Roman, in padurile Codrii Pascanilor si Dealul Marului, s-a desfasurat Campionatul National de orientare in alergare, de noapte si echipe. Au participat 150 de sportivi, printre care si orientaristi de la cluburile maramuresene CSS Baia Sprie si Electro Sistem Baia Mare. CSS Baia Sprie a avut un lot alcatuit din 12 sportivi, care la categoriile FM 16 a participat in echipe de cate doi, iar la CN de echipe individual, clasamentul s-a intocmit prin insumarea timpilor realizati. Aceste etape de concurs au fost ultimele etape de selectie pentru loturile nationale care vor reprezenta Romania la Campionatele Mondiale si Europene de juniori care se vor desfasura in luna iulie in Danemarca si Spania.

Rezultatele baisprienilor

Locul I< Diana Bonto, Xelina Rognean (F16 noapte si la echipe), Felician Bele, Cazian Bogdan (M16 echipe)> Patricia Carausan, Madalina Horvath (F20 echipe – locul 4 la echipe senioare)> Alex Mercar, Teodor Molnar (M18 echipe)

Locul II< Madalina Horvath (F18 noapte)> Mihai |antar, Daiana Habina (M14 echipe)

Locul III< Felician Bele, Roland Cozma (M16 noapte)

Locul IV< Cazian Bogdan, Raimond Cozma (M16 noapte)

Locul V< Teodor Molnar (M18 noapte), Patricia Carausan (F21 noapte)

Locul VI< Alex Mercar (M18 noapte)

Opt medalii pentru Electro Sistem

Sportivii de la Electro Sistem  a obtinut doua medalii de aur prin echipele Cristina Brezian, Alexandra Mesaros (F18) si Catalin Farte, Paul Tampa (M14), patru de argint, Sandra Sandulescu si Teodora Roman (F16), Roxana Culcean (F12) si Costi Cristian (M12) si doua de bronz cucerite de Monica Auer cu Ileana Jeler (F21) si Vasile Hreniuc cu Cristian Brezian (M20). Urmatoarea competitie pentru sportivii de la Electro Sistem va fi Busola de Aur la Cluj-Napoca, in zilele de 15-16 mai, precedata de normele de control pe pista din 14 mai.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns