Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Luni este ultima zi de depunere a declaratiilor de venit

Cei care au uitat sa depuna declaratiile de venit aferente anului trecut mai au la dispozitie o zi. Luni expira termenul de preluare a declaratiilor 200 pentru persoanele care au obtinut in 2009 venituri din activitati independente sau din cedarea folosintei bunurilor. In cauza sunt contribuabilii persoane fizice, care anul trecut au obtinut venituri din activitati comerciale, profesiuni libere, drepturi de proprietate intelectuala, din inchirieri sau arenda, din activitati agricole (cultivarea florilor, a legumelor in sere etc.), din operatiuni de valuta la termen si din transferul titlurilor de valoare (actiuni).

Termenul prevazut in lege este 15 mai, insa a fost prelungit pana luni, deoarece data aleasa a fost o zi nelucratoare, a explicat Vasile Gradisteanu, director adjunct al Administratiei Finantelor Publice Baia Mare. Declaratiile de venit pot fi depuse de catre contribuabili direct la sediul administratiei financiare de care apartin, la oficiul postal prin scrisoare recomandata sau on-line pe site-ul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, www.anaf.ro. Formularul 200 poate fi descarcat de pe site-ul ANAF.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Fotbal – Meciuri de pregatire

Asculta acest articol Datorita faptului ca la sfarsitul saptamanii viitoare se vor relua campionatele din judet, in aceasta perioada echipele