Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Autorul Ioan Grosan si-a lansat volumul “Un om din est”

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Evenimentul a fost gazduit de Biblioteca Judeteana

[slideshow id=3621]

La Biblioteaca Judeteana “Petre Dulfu” a avut loc un nou eveniment editorial. Este vorba despre lansarea romanului “Un om din est” semnat de maramureseanul Ioan Grosan. Evenimentul a avut loc joi, in sala de conferinte a Bibliotecii Judetene, in prezenta unor scriitori, oameni de cultura, cadre didactice si iubitori de carte.

Cunoscut ca un mare povestitor, Ioan Grosan prezinta acum ultima sa carte, care readuce placerea lecturii si lectura ca divertisment, un roman care il reprezinta pe autor. Potrivit criticilor literari, “Un om din est” este o oglinda a lui Ioan Grosan. Astfel, in acest ultim volum, ne este prezentat un mit a unui Don Juan modern intr-un raport dintre realitate si fictiune. In cele doua parti ale romanului, Ioan Grosan pastreaza farmecul povestirii intr-un stil ironic si parodic. “Un om din est” este o perspectiva a utimului an din perioada totalitara.

Lansarea a fost moderata de jurnalistul Gheorghe Parja, care de altfel l-a prezentat pe autor oferind mai multe informatii despre acesta. Prezentarea cartii si recenzia a fost realizata de profesorul Gheorghe Glodeanu. Dupa acesta lansare de succes, Ioan Grosan promite o continuare a romanului.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Obiceiuri de Pasti

Asculta acest articol In Duminica Lasatului de Sec fetele si flacaii ramasi necasatoriti erau luati in deradere in cadrul unui