Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Băsescu: SPP-ul, daţi presa din faţa mea, vreau să văd militarii

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Preşedintele Traian Băsescu, aflat, luni, în localitatea suceveană Dorneşti, a cerut ofiţerilor SPP să îi înlăture pe jurnalişti din faţa sa, astfel încât să îi poată vedea pe militarii care lucrează la podul de pontoane, după ce un ziarist l-a întrebat de ce s-a supărat pe sinistraţii din Săuceşti.

Potrivit Mediafax, preşedintele, care a ajuns, luni la prânz, la Dorneşti însoţit de ministrul Gabriel Oprea, a fost întrebat de un jurnalist de ce s-a supărat pe sinistraţii din Săuceşti, cu o zi în urmă, şi a răspuns: “Mă pot supăra pe oricine”.

La insistenţele reporterului, şeful statului a cerut ofiţerilor SPP să îl îndepărteze pe acesta: “Luaţi-l pe domnul reporter din faţa mea, nu răspund la provocări”.

Ulterior, preşedintele a solicitat ofiţerilor SPP îndepărtarea tuturor jurnaliştilor: ” Vreau să văd militarii. SPP-ul, daţi presa din faţa mea, că pe ei îi tot văd”.

La ora transmiterii acestei ştiri, Băsescu se afla pe malul celălalt al râului Suceava, unde a ajuns cu o barcă a armatei, pentru a vedea modul în care este instalat podul de pontoane, ca soluţie provizorie până la refacerea podului de pe DN 17 A Siret-Rădăuţi, avariat în urma inundaţiilor.

Preşedintele Traian Băsescu s-a aflat în localitatea băcăuană Săuceşti sâmbătă şi duminică, el reproşându-le localnicilor că mint.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns