Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Inter a castigat Super Cupa Italiei

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Primul meci oficial din Italia s-a disputat sambata seara pe stadionul Giuseppe Meazza, intre Inter Milano si AS Roma, din Supercupa Italiei. La formatia campioana a evoluat si Cristian Chivu, iar la cea romana intre buturi a fost Bogdan Lobont, ambii integralisti. Trofeul a fost adjudecat de Inter, care s-a impus cu 3-1. Romanii au deschis scorul prin Riise ’21, in timp ce pentru campioni au marcat: Pandev ’41, Eto’o ’70, ’80). Bogdan Lobont se poate considera vinovat la primul si al treilea gol al milanezilor, insa trebuie mentionat ca a avut in fata o aparare visatoare. Pentru AS Roma, meciul de sambata a fost primul pierdut cu Lobont in poarta.

Lobont a fost criticat de presa italiana

“La cel putin doua din trei goluri este extrem de responsabil. Lumea il regreta pe Doni. A fost un dezastru”, a scris ilsussidiario.net. “Nicio interventie demna de semnalat, abia a vazut golul lui Eto’o”, scrie site-ul goal.com. Site-ul tuttomercatoweb.com a notat: “Abia a fost prezent la suturile care au contat cu adevarat, este bun sa fie al doilea portar, cel putin asa speram. Lent”.

Chivu a fost remarcat

“Chivu, nota 6, cu casca pe cap a confirmat ca este un «soldat» ordonat, disciplinat si mereu pretios”, a scrie eurosport.it. tuttomercatoweb.com< “Era unul dintre jucatorii despre care nu se stia ca va fi titular. A inceput din primul minut si a avut sarcina de a-l tine pe Menez, care i-a cam dat dureri de cap. Insa, fara probleme, s-a descurcat foarte bine”. ilsussidiario.net, a scris ca romanul a facut bine si faza ofensiva, in timp ce blitzquotidiano.it a notat: “Foarte bun si concentrat in defensiva”.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns