Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Fotbal judetean – Sanctiuni dictate de Comisia de Disciplina a AJF Maramures

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

In urma meciurilor disputate in prima etapa a Campionatelor Ligii a IV-a si a V-a, Comisia de Disciplina a AJF Maramures a hotarat urmatoarele<

1. In urma incidentelor care au avut loc la jocul Bastinasii Suciu de Sus – Gloria Culcea, s-a hotarat suspendarea terenului echipei Bastinasii Suciu de Sus pentru 3 etape si o penalitate financiara de 4.000 lei.

2. In urma incidentelor care au avut loc la jocul Viitorul Coltau – Faurul Fauresti, s-a hotarat suspendarea terenului echipei Viitorul Coltau pentru o etapa si o penalitate financiara de 2.500 lei.

Au fost suspendati urmatorii jucatori< Dumitru Cosma (Bastinasii Suciu de Sus) – 12 jocuri pentru bruscarea arbitrului si 200 lei amenda> Vasile Bogdan Chis (Recolta Salistea) – 3 jocuri si 70 lei amenda> Gabriel Filip (FC Suciu de Sus) – un joc si 30 lei amenda> Ciprian Buciuman (Spicul Ardusat) – un joc 40 lei amenda> Sorinel Gata (Vetrix Ardusat) – un joc si 40 lei amenda> Radu Martocian (Topitorul Ferneziu) – un joc si 30 lei amenda. Au fost amendati pentru proteste si doi oficiali< Calin Grigor – Luceafarul Stramtura (100 lei) si Norel Began – Brisca Sarasau (50 lei).

Jocuri omologate< Avantul Tautii de Sus – Rapid Satu Nou 3-0, iar echipa din Satu Nou a fost amendata cu 200 lei> Bradul Viseu – Iza Dragomiresti 0-3 (juniori) – Liga a IV-a, echipa din Dragomiresti a primit si avertisment la echipa de juniori. Echipa Brisca Sarasau (Liga a IV-a) a fost amendata cu suma de 80 lei. Echipa Recolta Salistea (Liga a IV-a) a fost amendata cu suma de 200 lei. Echipele Foresta Campulung la Tisa, Iza Dargomiresti si Zorile Moisei au primit avertismente pentru a-si rezolva in termen problemele legate de gardul imprejmuitor si suprafata de joc a terenului.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns