Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Iliescu: Avertizarea cu suspendarea este binevenită

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat luni că o suspendare a şefului statului “nu e o joacă” şi trebuie să îndeplinească anumiţi factori, dar pe de altă parte “o avertizare” a preşedintelui este benefică.

Iliescu a fost întrebat dacă e de părere că suspendarea preşedintelui, în caz că acesta promulgă Legea pensiilor, este potrivită. “O asemenea avertizare cred că este binevenită. Şi preşedintele cred că este bine, într-adevăr, să reflecteze, să nu semneze ca primarul o lege care a fost trecută prin încălcare”, a afirmat Iliescu.

El a mai precizat că o suspendare nu e “o joacă”. “Altminteri, sigur, trebuie să se acumuleze nişte factori… O suspendare nu-i o joacă. În ’77 (de fapt 2007, n.r.) am greşit că ne-am grăbit”, a explicat social-democratul, citat de Newsin.

Întrebat dacă sunt îndeplinite toate pârghiile pentru un asemenea demers, preşedintele de onoare al PSD a declarat că spre deosebire de suspendarea din 2007 în prezent populaţia ar fi “favorabilă” unei astfel de acţiuni. ” Sigur, avem un Parlament care nu mai este cel din 2007 aici stă cheia problemei, altminteri, astăzi faţă de 2007 starea de spirit a populaţiei este alta şi cred ca ar fi favorabilă unei suspendări care ar fi de altfel benefică pentru ţară”, a mai spus Iliescu.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns