Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Luni are loc a V-a editie “Academic vs Privat”

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Liga Studentilor “Pintea Viteazul” (LSPV), alaturi de Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania (ANOSR) organizeaza in Baia Mare dezbaterea dintre mediul academic si mediul privat din cadrul proiectului “Academic vs Privat”, un proiect cu traditie, care a acum a ajuns la cea de-a V-a editie.

Evenimentul va avea loc luni, 25 octombrie, incepand cu ora 12, la Centrul de Afaceri Millennium M1. La dezbatere au fost invitati conducerile universitatilor baimarene, precum si reprezentanti a peste 20 de intreprinderi locale cunoscute. In calitate de invitat special va fi prezenta Dana Alexe, presedintele ANOSR, care de altfel va modera dezbaterea. Printre temele care vor fi discutate se numara  adaptarea curriculei universitare la cerintele pietei, implicarea studentilor in cercetare, precum si importanta practicii de specialitate.

“Contrar denumirii, campania “Academic vs Privat” nu doreste sa puna in opozitie cele doua domenii, ci vrea sa contribuie la stimularea unei legaturi de cooperare bazate pe comunicare, precum si stabilirea de obiective comune in domeniul educatiei”, a declarat Iulian Pop, presedintele Ligii Studentilor “Pintea Viteazul”.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns