Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

PC: UDMR va intra în manualele de istorie alături de PCR, ca o ruşine

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Vicepreşedintele PC, Bogdan Diaconu, spune că UDMR, “luda politicii româneşti”, îşi primeşte joi, prin asumarea răspunderii pe Legea educaţiei, “cei 30 de arginţi” de la Guvern pentru că nu au votat moţiunea de cenzură a opoziţiei.

“Asumarea răspunderii Guvernului pe legea educaţiei constituie plata celor treizeci de arginţi ai trădării către UDMR, Iuda politicii româneşti. UDMR primeşte astfel răsplata în limba maghiară pentru că a vândut interesul naţional susţinând în continuare Guvernul sărăciei şi al dezastrului. Ca recompensă, elevii acestei minorităţi vor învăţa istoria şi geografia României în limba maghiară, ca şi cum acest lucru le-ar ţine loc de mâncare sau de căldură”, se arată într-un comunicat al vicepreşedintelui PC, Bogdan Diaconu, remis joi NewsIn.

Conservatorul susţine că asumarea răspunderii este doar o parte din “preţul trădării”, UDMR urmând să beneficieze şi de o lege a minorităţilor şi chiar de autonomie. “Totul pentru ca PDL să distrugă ţara în continuare cu sprijin din Parlament. În manualele de istorie a românilor, fie ele şi în limba maghiară, la locul ruşinii vor figura două partide din istoria acestei ţări: PCR şi UDMR. UDMR riscă însă sinuciderea politică, la fel ca şi Iuda, dar când acest lucru se va întâmpla, regretele vor fi prea târzii”, se mai arată în comunicat.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns