Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

In Baia Mare a avut loc Ziua metodica a bibliotecarilor scolari din judet

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Subiectele abordate au vizat activitatea in anul scolar 2009-2010 si planurile pentru anul scolar in curs

Luna octombrie este sarbatorita de bibliotecari, elevi si cadre didactice din intreaga lume drept “Luna Internationala a Bibliotecarilor Scolare”. Promulgata de Asociatia Internationala a Bibliotecarilor Scolari (IASL), aceasta sarbatoare internationala este recunoscuta de toate asociatiile profesionale de profil, precum si de Federatia Internationala a Asociatiilor Bibliotecarilor (IFLA).

Vineri, 29 octombrie, la :coala cu clasele I-VIII “Dr. Victor Babes” Baia Mare a avut loc Ziua metodica a bibliotecarilor scolari din judetul Maramures. Intalnirea s-a derulat sub genericul “Diversitate – Provocare – Flexibilitate. Bibliotecile scolare au totul”, iar subiectele abordate au vizat activitatea bibliotecarilor scolari din judet in anul scolar 2009-2010, planurile de activitate pentru anul scolar in curs, oferta de programe de formare continua a Casei Corpului Didactic Maramures pentru bibliotecarii si documentaristii din judet si exemple de bune practici din activitatea in biblioteca.

Smaranda Oancea a activat timp de 39 de ani la Biblioteca

Un moment special a fost cel al inmanarii diplomei de excelenta acordata cu ocazia pensionarii bibliotecarei Smaranda Oancea, timp de 39 de ani pentru contributia adusa promovarii culturii si pentru permanenta implicare si daruire in imperiul cartilor. Din partea CCD Maramures, coordonatoarea activitatii bibliotecarilor scolari din judet in acest an scolar ii revine profesoarei metodiste Bianca Bodea. Organizatorii evenimentului: Inspectoratul :colar Judetean, Casa Corpului Didactic Maramures, Scoala cu clasele I-VIII “Dr. Victor Babes” Baia Mare. La eveniment au participat: Valentina Todoran, inspector scolar de specialitate in cadrul ISJ Maramures, Gelu Todorut, director CCD Maramures, Bianca Bodea, metodist CCD Maramures si numerosi bibliotecari scolari din toate zonele Maramuresului.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns