Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Bobocii Universitatii de Nord au participat la balul Unifest

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

In cadrul festivalului organizat de USR au loc prezentari de filme, trainguri, petreceri

[slideshow id=5104]

In perioada 15-25 noiembrie, in Romania are loc festivalul Unifest, cel mai mare festival studentesc din tara noastra. Organizat de Uniunea Studentilor din Romania (USR), acesta a devenit deja o traditie in randul tinerilor. Festivalul a ajuns acum la cea de-a IX-a editie si este pentru prima oara cand se organizeaza si in centrul universitar baimarean. In cadrul festivalului se desfasoara o serie de evenimente culturale, academice, sociale, sportive, traininguri, prezentari de filme, dezbateri, spectacole, concursuri de miss, baluri de boboci, petreceri pentru studenti. La manifestarile din Baia Mare, cotidianul Informatia Zilei s-a numarat printre partenerii media.

La inceputul acestei saptamani a avut loc un campionat de fotbal si tenis de masa, iar zilele trecute a fost organizat un bal de boboci pentru studentii din anul I din cadrul universitatii baimarene.

Balul a avut loc in sala de spectacole a Casei Tineretului, unde, din nefericire, nu au fost prezente foarte multe persoane, sala fiind aproape goala. Totusi, organizatorii au oferit un spectacol reusit, cu probe interesante si un concert sustinut de Deepside Deejays.

In concurs au intrat patru perechi de boboci care s-au intrecut pentru titlul de Miss si Mister. La prima proba, perechile au pregatit coregrafii pe diferite genuri muzicale< hip-hop, populara, pop si alte stiluri. A urmat o proba foarte comica, la care tinerii trebuiau sa raspunda la intrebari de cultura generala si ghicitori, insa dupa ce au inspirat heliu dintr-un balon. A treia proba a fost originalitatea, unde fiecare pereche a prezentat scenete sau colaje. Ultima din concurs a fost proba supriza, la care baietii trebuiau sa dea cu crema de ras un balon, iar fetele sa rada balonul folosind un aparat de ras. Dupa cele patru, titlurile de Miss si Mister au fost acordate bobocilor Roxette Klipacs si Catalin Bota.

Deepside Deejays, invitati speciali

Organizatorii au pregatit pentru participanti si o serie de momente artistice. Pe scena a urcat interpreta de muzica populara Raluca Micle. Au mai avut loc si dansuri populare prezentate de ansamblul de copii “Cununa Chioarului” din Satulung.

Invitatii speciali ai serii au fost membrii formatiei Deepside Deejays, pe care i-am vazut in acest an si la Sarbatoarea Castanelor. In ciuda publicului “numeros”, baietii de la Deepside Deejays au cantat doua piese, in semn de respect pentru studentii baimareni. Miniconcertul Deepside Deejays a incheiat seara balului, insa petrecerea a continuat in clubul Gold Time pana la orele diminetii.

Studentii baimareni vor dona sange

Activitatile din cadrul Unifest vor continua saptamana viitoare in Baia Mare. Potrivit reprezentantului local din partea USR, Bogdan Rogoz, studentii baimareni vor dona sange la Centrul de Transfuzie Sanguina. De asemenea, vor mai avea loc prezentari de filme, trainguri, precum si diferite petreceri pentru studenti in cluburile baimarene. Unifest va lua sfarsit in 25 noiembrie, cand va avea loc o dezbatere publica la care vor participa autoritati locale, reprezentanti ai mediului academic si studenti.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Pandurii sunt pe primul loc

Asculta acest articol De vineri pana duminica s-au disputat jocurile etapei a doua din Liga I. Vineri s-au jucat primele