Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Prima moţiune pe Legea salarizării a fost citită joi

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Deputatul PNL Cristina Pocora a citit joi prima moţiune de cenzură a opoziţiei pe Legea privind salarizarea în anul 2011, deşi la începutul şedinţei PSD criticase faptul că puterea a stabilit datele pentru citirea moţiunii fără consultarea opoziţiei.

Liderul deputaţilor PSD, Mircea Duşa, i-a acuzat pe reprezentanţii puterii că încălcă Regulamentul comun al celor două Camere. “Mă întreb cum aţi programat această dezbatere pe moţiune, înainte ca moţiunea de cenzură să existe. Nu mă mir foarte tare pentru că în Parlamentul României este posibil orice, aţi adus la asemenea stare plenul Camerei, dar văd că începeţi să faceţi acest lucru şi în şedinţele comune”, a comentat social-democratul, citat de Newsin.

El i-a ironizat pe democrat-liberali, propunând, în aceeaşi logică în care au convocat şedinţa înaintea depunerii moţiunii, ca programeze pentru săptămâna viitoare o şedinţă pentru a da un vot de încredere Guvernului, în caz că se produce o restructurare a acestuia până luni.”Cam aşa aţi gândit dvs când aţi programat această şedinţă. E posibil aşa ceva? Oare nu trebuie să respectăm Regulamentul? Oare calendarul nu trebuia propus după ce moţiunea e depusă?”, l-a chestionat Duşa pe preşedintele de şedinţă, Ioan Oltean.

La finalul discuţiilor procedurale, Oltean a supus la vot ordinea de zi, plenul acceptând citirea moţiunii de cenzură.

După citirea textului de către Cristina Pocora, şedinţa s-a încheiat.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns