Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Pentru Mircea Man e vremea analizei si bilantului anului 2010

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Interviu realizat de Marian Ilea

[singlepic id=17950 w=320 h=240 float=]

Marian Ilea: D-le Mircea Man, e final de an. O perioada buna pentru analize. PD-L Maramures v-a reconfirmat ca presedinte. Cum a mers activitatea politica in judet in anul ce se incheie?

Mircea Man (presedintele PD-L Maramures, presedintele Consiliului Judetean): E o zona de bilant inclusiv politic. Aveti dreptate. Despre PD-L pot sa spun ca are constanta in viata politica din judet. Am incercat sa facem din echilibru si din civilitate politica un fel de profesie de credinta in raporturile cu celelalte partide. Am reusit partial. Nu cred ca din vina noastra. Exista prea multa patima si rautate in politica. E vreme de criza economica, asa ca rumorile si ura ar trebui abandonate in totalitate. Dar din perspectiva politica PD-L a platit costurile reformei. E normal sa fie asa. PD-L si-a asumat guvernarea intr-o perioada dificila a Romaniei. Si-n Maramures s-a intamplat acelasi lucru ca la Bucuresti. Avem de muncit mult pentru ca maramuresenii sa inteleaga fiecare decizie politica. E nevoie de comunicatori reali dinspre PD-L Maramures inspre maramureseni.

Marian Ilea: Ca presedinte al CJ Maramures ce va reprosati?

Mircea Man: Imi reprosez multe. Judetul are nevoie de investitii enorme. Noi am pornit cateva obiective cum ar drumul Baia Sprie – Barsana. Am folosit util fiecare leu inspre investitii. Dar e nevoie de mai mult. De mult mai mult. Sper ca in anul 2011 sa avem o politica de investitii solide si rezultate pe masura asteptarilor maramuresenilor. Dar suntem in ajun de Sarbatori Crestine si de final de an si cred ca optimismul trebuie sa fie dominant.

Marian Ilea: Care ar fi mesajul dumneavoastra catre maramureseni?

Mircea Man: Le doresc celor din Maramures ce-mi doresc si mie. O Sfanta Sarbatoare de Craciun plina de liniste sufleteasca, de credinta si de belsug. Si un prim pas in anul ce vine cu certitudinea ca va fi un an al iesirii din criza asta economica si a reaparitiei primilor muguri de prosperitate personala. De asemenea, le urez din toata inima “La multi ani”!

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns