Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Ponta cere Guvernului să oprească recalcularea pensiilor militarilor

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Preşedintele PSD Victor Ponta solicită Guvernului să oprească recalcularea pensiilor militarilor, un proces care provoacă haos şi umileşte vârstnicii.

“În calitate de preşedinte al celui mai important partid de opoziţie solicit guvernului Băsescu-Boc să stopeze bătaia de joc la adresa pensionarilor. Aceasta nu este o guvernare care să aibă ca scop binele populaţiei, ci este un regim de ocupaţie care se distinge prin incompetenţă, diletantism, corupţie şi indolenţă. Guvernul României, indiferent de culoarea sa politică are datoria morală şi constituţională de a-i respecta pe pensionari şi de a le răsplăti aşa cum se cuvine eforturile pe care le-au făcut de-a lungul vieţii. Orice pensionar are dreptul, în baza legilor emise de statul român, la pensie. Nimeni nu are căderea şi cu atât mai puţin un guvern nelegitim să afecteze sau să anuleze acest drept în integralitatea lui.Solicit imperios guvernului Băsescu-Boc să revină în cadrele statului de drept şi să pună în aplicare hotărârile Justiţiei. Decizia definitivă din 7 ianuarie a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, prin care a fost suspendată Hotărârea de Guvern nr. 735/2010 are forţă de lege şi ea trebuie imediat pusă în aplicare”, se arată într-un comunicat semnat de Ponta, citat de Newsin.

Liderul PSD spune că nu se aşteaptă la un gest de onoare din partea lui Gabriel Oprea, deşi acesta promisese că va demisiona dacă vreuna din pensiile militare sub 3000 lei va scădea.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns