Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Gabriel Zetea: “Parca sunt mascariciul Consiliului Judetean”

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Consilierul se impotriveste adoptarii proiectului de modificare a programului de transport pe traseele judetene

[slideshow id=5612]

Avem un “mascarici” in Consiliul Judetean. Acest lucru a fost divulgat la sedinta ordinara din luna ianuarie. Din discutiile purtate in plenul sedintei s-a ajuns la concluzia ca “mascariciul” a “rasarit” din randul consilierilor judeteni. Este singurul care voteaza impotriva adoptarii toate proiectele care fac referire la modificarea programului de transport pe traseele judetene. Este vorba de consilierul PSD, Gabriel Zetea, iar comparatia cu un mascarici a fost facuta chiar de el.

Proiectele care vizeaza modificarea programului de transport pentru reteaua de trasee judetene a ajuns subiect de glume in Consiliul Judetean (CJ) Maramures. Aproape la fiecare sedinta consilierii au pe ordinea de zi cate un proiect privind modificari la programul de transport. In repetate randuri, consilierul PSD, Gabriel Zetea a intrebat care sunt motivele pentru care programul se modifica atat de des, insa raspunsul a intarziat sa apara. In lipsa unui raspuns, consilierul s-a impotrivit adoptarii proiectelor de acest gen. Pentru a-si face vocea auzita, Zetea a reluat iar discutiile pe aceasta tema, la sedinta ordinara din luna ianuarie. Asta dupa ce, unul dintre punctele suplimentare de pe ordinea de zi a sedintei facea referire la adoptarea modificarilor de transport pentru reteaua de trasee judetene prin suplimentarea numarului de curse si modificarea capacitatii de transport pentru perioada 2008-2011.

Proiect fara explicatii

Proiectul avea avizul favorabil al comisiei de specialitate, insa majoritatea consilierilor judeteni habar nu aveau despre ce este vorba. “Nu stiu cine si de ce solicita aproape in fiecare sedinta modificarea programului de transport pentru reteaua de trasee. Am cerut sa fie prezentat un raport, sa se justifice modificarile, dar nu am primit nimic. In astfel de conditii, sunt nevoit sa votez impotriva fiecare proiect care face referire la modificarea acestui program. Parca as fi mascariciul Consiliului Judetean, singurul care ma impotrivesc de fiecare data”, a declarat Zetea.

S-a cerut amanarea proiectului

Zetea a fost in asentimentul colegilor care au cerut amanarea proiectului pana la o sedinta viitoare, cand va fi prezentat si raportul solicitat care sa lamureasca motivul pentru care se cere atat de des modificarea programului de transport. De asemenea, Mircea Man, presedintele CJ Maramures, a precizat ca va discuta cu specialistii din cadrul Directiei Tehnice si va emite o dispozitie pentru intocmirea unui raport de informare pentru modificarile facute in 2010 privind programul de transport, precum si proiectele pe 2011. De asemenea, consilierii judeteni au solicitat sa nu se mai permita decat o data pe an modificarea acestui program.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns