Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Un barbat din Chiuzbaia reclama doi cetateni care au ingradit un drum din zona Groape

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Aurel Babiciu s-a prezentat in audienta in numele a 12 vecini

[slideshow id=5839]

Aurel Babiciu, din Chiuzbaia, are probleme terenul din zona Groape. Aici detine o suprafata de doua hectare de teren agricol, care face front comun cu padurea din apropiere. In zona respectiva sunt construite doua case, iar proprietarii acestora au inchis drumul de acces.

In aceasta parte a satului mai sunt 12 case, iar proprietarii acestora sunt nemultumiti de faptul ca nu au cale de acces. Terenul din zona este limita de hotar cu Baia Mare, iar autorizatia de constructie pentru cele doua case a fost eliberata de la primaria municipiului. Suparat din cauza acestor probleme, Aurel Babiciu, in numele celor 12 proprietari de case din zona, s-a deplasat la Prefectura Maramures pentru a-si spune necazul, in speranta ca va fi ajutat. Cetateanul a stat de vorba cu reprezentantii guvernului in teritoriu, carora le-a spus ca va face un memoriu si va atasa si hartile doveditoare prin care sa-si prezinte situatia prefectului Sandu Pocol. Juristii institutiei au promis ca dupa ce vor intra in posesia acestor documente o comisie de specialitate se va deplasa la fata locului pentru a clarifica situatia.

O baimareanca, nemultumita ca plateste prea mult gaz

Un alt nemultumit care a fost audiat de juristii Prefecturii Maramures a fost Rozalia Borzasi din Baia Mare. Problemele acesteia sunt multiple, insa cea mai mare nemultumire o are din cauza ca plateste foarte mult pentru consumul de gaz metan. Femeia este nedumerita si este convinsa ca s-a strecurat o greseala in privinta contorizarii consumului de gaz si cere sa fie sprijinita pentru ca nu are destui bani sa plateasca aceasta utilitate. Ea spune ca de mai multe ori a incercat sa clarifice situatia, dar conducerea furnizorului nu o primeste pentru a primi lamuriri in privinta aceasta. Ultima data i s-a spus sa astepte o ora si va fi audiata, dar nu a putut sta si a plecat. Din pacate, institutia prefectului nu poate sa-i rezolve situatia, pentru ca nu are competente in acest sens. Femeia a fost indrumata la sediul furnizorului de gaz metan pentru a intra in audienta si sa astepte pana cand va fi primita de reprezentantii societatii.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns