Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Vin bani in Maramures pentru apa, canalizare si drumuri

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

“Daca ne miscam bine, putem obtine suplimentare de fonduri”, sustine Mircea Man

50 de milioane de euro si 730 de miliarde lei vechi au fost repartizate judetului Maramures pentru demararea unor proiecte prioritare pentru comunitati, sustine Mircea Man, presedintele Consiliului Judetean (CJ) Maramures. “Fondurile vor fi utilizate pentru proiecte de infrastructura. Vorbim aici de reabilitare de drumuri, canalizare si aductiune de apa”, a declarat Man. Prin progamul initiat de Ministerul Dezvoltarii “10.000 de km de drum”, Maramuresul va primi 50 de milioane de euro, suma ce va fi utilizata pentru refacerea mai multor drumuri judetene si comunale. Pe lista de prioritati figureaza drumul care face legatura intre Vadu Izei si Sacel, Bogdan Voda- Viseu de Jos, drumul de Botiza spre Baiut, Baia Mare- Remetea Chioarului- Somcuta Mare, precum si pentru inceperea lucrarilor la podul de peste raul Somes, la Ulmeni.

Presedintele CJ a subliniat ca reabilitarea drumurilor va incepe din aceasta primavara, iar licitatiile pentru desemnarea firmelor care vor efectua lucrarile se va face la Ministerul Dezvoltarii.

Pe langa fondurile pentru drumuri, Maramuresul va beneficia si de 270 de miliarde lei vechi pentru aductiune de apa si alte 460 de miliarde lei vechi pentru proiecte de canalizare. “Urmeaza sa discutam cu reprezentantii administratiilor locale si sa facem o analiza privind proiectele depuse. Fiecare primarie va primi finantare pentru cel putin un proiect. Mai mult, cred ca daca ne miscam bine, ne mobilizam si lucram repede, chiar am putea obtine o suplimentare a fondurilor”, a precizat Man.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns