Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Frumoasa poveste de dragoste sfarsita tragic

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Prins la furat, Marius Smical a preferat sa moara decat sa ajunga pe mana politistilor

[slideshow id=6006]

Au trait o frumoasa poveste de dragoste. S-au iubit nespus de mult. Timp de 10 ani au fost de nedespartit. Este vorba de baimarenii Lavinia Varga, 26 de ani, si Cristian Marius Smical, de 33 de ani. Din povestea lor de iubire, in urma cu 7 ani, a venit pe lume micuta Anamaria.

Au fost saraci, dar fericiti, si s-au descurcat cu au stiut ei mai bine. Si-au tras de la gura pentru ca fetitei lor sa nu-i lipseasca nimic. Anamaria a avut de toate, mai putin iubirea bunicilor.

“Mi-a spus ca merge sa faca un ciubuc”

Lavinia Varga locuia cu Cristian si fiica lor Anamaria intr-o garsoniera de pe bulevardul Independentei din Baia Mare. Cristian nu mai lucra din luna decembrie. Asa ca nu mai avea ce sa puna pe masa. In 8 ianuarie, barbatul i-a spus ca merge la un ciubuc pentru a castiga niste banuti. Lavinia Varga< “El a lucrat cateva luni in constructii. In decembrie 2010 a ramas fara serviciu. Nu mai aveam din ce trai. Asa ca, in dimineata zilei de 8 ianuarie, mi-a spus ca merge sa faca un ciubuc. Nu a mers cu niciun coleg. In aceeasi zi am vorbit cu el la telefon, in jurul orei 11. De atunci, nimic. Am tot incercat sa il sun. Dar… in zadar. Telefonul era inchis. Nu am mai stiut ce sa ma fac. M-am dus la politie in Baia Mare, si mi-au spus sa revin luni. Apoi am mers luni dimineata si mi-au luat o declaratie. L-am dat disparut. Dupa cateva zile m-au sunat spunand ca au vesti. Din poza pe care le-am dat-o, politistul din Galgau l-ar fi recunoscut si a spus ca el este barbatul pe care l-au urmarit si care s-a aruncat in Somes. Dar de-atunci nimeni nu mi-a mai spus nimic. Voiam sa stiu doar atat< traieste sau e mort. Anamaria intreba mereu de el, iar eu nu mai stiam ce sa ii spun”.

A preferat sa isi riste viata decat sa ajunga pe mainile politistilor

Cristian Marius Smical a fost suspectat ca a furat sarma de cupru de la reteaua de telefonie fixa. Oamenii legii din Capalna l-au depistat pe barbat, acesta asteptand o ocazie spre Baia Mare cu un bagaj. Acesta a luat-o la fuga in momentul in care a fost legitimat. Politistii l-au urmarit pe barbat aproape o jumatate de kilometru pe camp. De frica, baimareanul s-a aruncat in raul Somes, intr-o zona unde apa masoara nici mai mult nici mai putin de 4 metri. Martorii spun ca barbatul a reusit sa inoate cu greu pana la mijlocul raului, dupa care a strigat dupa ajutor. Hainele groase cu care era imbracat l-au tras pur si simplu la fund. In geanta abandonata pe marginea drumului s-a gasit mai sarma din cupru, provenita de la cablurile telefonice.

Dupa doua luni, trupul neinsufletit a fost gasit pe raza localitatii Galgau. A fost identificat, victima fiind chiar baimareanul dat disparut. “Marti, chiar de 8 martie, m-au sunat de la Politie din Zalau. Mi-au spus sa merg repede ca au gasit un cadavru. Trebuia sa il identific. Cand i-am vazut hainele am stiut ca este Marius. Mi s-au inmuiat picioarele. Am simtit ca pica Cerul pe mine. Nu m-am putut opri din plans. Singurul lucru la care ma gandeam in acea clipa era fiica mea. Oare cum ii voi spune ca tatal ei este mort?”, a spus cu lacrimi in ochi Lavinia.

“Nu am la cine merge”

“Nu mai am pe nimeni. Atat parintii mei, cat si ai lui nu au fost de acord cu relatia noastra. Anamaria nici macar nu isi cunoaste bunicii. Este foarte trist. Cel mai rau este ca nu stiu cum ma voi descurca de acum inainte. Nu am niciun venit. Am fost la Primarie, iar angajatii de la Serviciul de Asistenta Sociala m-au ajutat cu un sicriu si locul de veci, unde se va odihni de acum puiul meu Marius. Sunt derutata, nu stiu incotro s-o apuc. Nu am la cine merge. Cum ii voi spune fetitei mele unde este tata ei? Singura cu care pastrez legatura si care ma mai ajuta este sora mea Codruta. Am apelat si la fostul sef al lui Marius. Este un om cu inima mare si mi-a promis ca ma ajuta. El imi da  o masina cu care sa il aduc pe Marius din Zalau. Toate cheltuielile de inmormantare vor fi suportate de el. Doresc sa ii multumesc din suflet pentru tot ceea ce face pentru noi”, a mai spus Lavinia.

Lavinia este dispusa sa faca orice pentru Anamaria. Ea a spus ca isi va cauta de lucru si va face tot posibilul ca micutei sa nu ii lipseasca nimic.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Mesajele inimii

Asculta acest articol Din partea lui Andrei pentru blonda de joi seara din clubul Athos< Mi-ar placea sa ne mai