Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Credeţi că politicienii joacă la păcănele?

Unul dintre subiectele momentului este cu siguranţă cel al cazinourilor care urmează să fie mutate în afara localităţilor.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Unul dintre subiectele momentului este cu siguranţă cel al cazinourilor care urmează să fie mutate în afara localităţilor. Industria este mare, astfel că sunt presiuni inclusiv la adresa guvernanţilor.

Chiar şi premierul Marcel Ciolacu a vorbit despre un şantaj venit din partea unui om care face parte din industria jocurilor de noroc.

Amintim că proiectul de lege pentru relocarea sălilor de jocuri de noroc în afara localităţilor a fost adoptat în septembrie de către senatori. Acesta propune acordarea licenţelor pentru jocurile de noroc în funcţie de numărul de locuitori din localitate, cu un punct de lucru permis la fiecare 20.000 de locuitori.

Proiectul, iniţiat de parlamentari PSD, vizează modificarea OUG 77/2009 şi prevede că locaţiile pentru jocurile de noroc trebuie să fie situate la cel mult 50 de metri de limitele oraşelor, municipiilor sau comunelor, inclusiv municipiul Bucureşti. Măsura se aplică tuturor agenţiilor de pariuri, cazinourilor şi automatelor de tip păcănele sau slot machines, cu excepţia agenţiilor Loto care comercializează propriile produse.

Proiectul urmează să fie discutat în Camera Deputaţilor, care are rolul de a lua decizia finală în acest caz.

Întrebarea noastră este:

Credeţi că politicienii joacă la păcănele?

Vezi rezultatele

Pentru a vota este necesar sa fiti autentificat !

Loading ... Loading ...
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns