Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

A inceput sezonul ofertelor de locuri de munca in strainatate

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

25.000 de joburi disponibile in 35 de state

Oferta locurilor de munca in strainatate este in continua crestere. Conform portalului Tjobs, la aceasta data sunt disponibile aproape 25.000 de joburi peste hotare.  Mai mult de jumatate din posturile vacante sunt sezoniere.

Cele mai multe oferte sunt in domeniul turismului, in hoteluri, restaurante si pe vasele de croaziera.

In domeniul hoteluri-turism, cei care isi cauta un loc de munca au de ales din aproape 8.000 de joburi, iar in restaurante angajatorii ofera 1.630 de posturi. Cei care vor sa castige bani si, in acelasi timp, sa calatoreasca peste mari si tari, pot opta pentru a se angaja temporar pe vase de croaziera. La aceasta data sunt disponibile peste 1.000 de astfel de locuri de munca.

Cat se poate castiga?

Salariile celor care vor sa lucreze in strainatate pornesc de la 1.000-1.500 de euro pe luna, dar pot depasi chiar 5.000 de euro lunar. Pe vas, salariile nu depasesc 1.500 de euro. In acesti bani intra cazarea si masa, dar inconvenientul este ca se lucreaza uneori sapte zile din sapte. Exista si joburi pentru medici, personal sanitar, in acest caz, salariile fiind cele din varful piramidei. Se cauta inclusiv personal de intretinere pe nava si persoane specializate in servicii de infrumusetare< coafeze, manichiuriste, maseuri etc.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns