Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Zeci de maramureseni, fraieriti de o firma din Ungaria sa semneze cumpararea unor produse la sume fabuloase

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

O baimareanca a muscat momeala si a semnat pentru un aparat de masaj la pretul de 1.250 de euro

Teapa de zile mari pentru baimareni. Momiti cu premii marunte, oamenii sunt anuntati telefonic ca sunt castigatorii unor premii in valoare de cativa dolari sau euro. Li se explica faptul ca, desi nu au participat la niciun concurs, acesta este modul de a-si face reclama a unei firme. Sunt preferati varstnicii ori persoanele cu mai putina pregatire.

Asa a patit o baimareanca ce a muscat momeala si s-a prezentat la un hotel din Baia Mare, pentru a-si ridica premiul. Acolo i s-a spus sa semneze pentru ca a fost desemnata castigatoare, insa, fara sa stie, ea a semnat ca se obliga sa cumpere un produs electrocasnic, respectiv un aparat pentru masaj in valoare de 1.250 de euro. Femeia s-a dus ata la Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorului (CJPC), dar fara prea mult succes.

“Din pacate, ea a semnat un contract. Tot ce putem face este sa ii atentionam pe consumatori sa fie foarte atenti atunci cand semneaza si sa nu raspunda la aceste mesaje sau apeluri telefonice care ii anunta ca au castigat ceva, fara sa fi participat la vreun concurs”, a precizat Olivia Ardelean, seful comisarilor de la protectia consumatorilor. Se pare ca ar fi vorba despre o firma din Ungaria, care, dupa ce obtine mai multe semnaturi in acest mod, isi ia talpasita si dispare, iar oamenii sunt obligati apoi sa cumpere produsele la sumele fabuloase stipulate in contract.

“Daca vine si sotul meu, primim amandoi cate un ceas”, a spus o batrana

O alta baimareanca a fost mai norocoasa, ea a fost sunata la telefonul fix si, dupa ce a fost intrebata ce varsta are, i s-a lansat invitatia de a se prezenta la acelasi hotel, pentru a-si ridica premiul castigat. In situatia in care se prezenta impreuna cu sotul, i s-a promis un ceas atat ei, cat si sotului. “Au spus ca pot sa merg la ora 16 sau la ora 18. Daca vine si sotul meu, primim amandoi cate un ceas”, a precizat baimareanca in varsta de 72 de ani.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns