Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Prieteni din copilarie… suspecti de furt

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Dupa patru zile de cercetari, politistii au reusit sa identifice hotii care au lasat un gospodar din comuna :isesti fara cazanul in care omul isi fierbea tuica an de an. Faptasii vor plati cu libertatea pentru fapta lor.

Sambata trecuta, de pe proprietatea unui cetatean din comuna Sisesti a fost sustras un cazan de cupru folosit pentru fierberea palincii. Dupa patru zile de investigatii, politistii au reusit sa-i identifice pe suspecti.

Este vorba despre trei adolescenti cu varste de 16, 18 si respectiv 19 ani, toti cu domiciliile in localitatea :isesti. La extinderea cercetarilor, lucratorii politiei comunale au stabilit ca cei trei prieteni au mai savarsit cateva furturi similare, care initial nu au fost reclamate de pagubiti. Baietii si-au recunoscut faptele, declarand politistilor ca valorificau bunurile sustrase la diferite centre de colectare a fierului vechi, pentru a-si procura bani. In urma probelor adunate, fata de cei trei adolescenti, anchetatorii au intocmit un dosar penal, sub aspectul comiterii infractiunii de furt.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns