Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Zilele filmului pentru copii debuteaza luni la Biblioteca Judeteana Baia Mare

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

[slideshow id=6737]

Prichindeii sunt invitati la film. Nu la vreun cinematograf, asa cum ar fi de asteptat, ci la Biblioteca Judeteana “Petre Dulfu”din Baia Mare. Incepand de luni si pana in 1 iulie, copiii au posibilitatea sa vizioneze cele mai frumoase filme, realizate special pentru cei de varsta lor. Zilele filmului pentru copii au ajuns la cea de-a VII-a editie.

“Programul este o modalitate de a atrage utilizatorii copii spre carte si biblioteca. Filmele, toate achizitionate special pentru aceasta editie, se adreseaza prescolarilor si scolarilor mari si mici. Filmul, alaturi de carte, ofera posibilitatea de a descoperi o lume noua, de a calatori alaturi de personajele indragite pe alte taramuri. Pline de magie si mister, da posibilitatea de a asista la o serie de evenimente reale sau ireale, contribuind astfel la intelegerea in profunzime a cartilor”, a spus Corina :pan, sef serviciu Sectia Copii din cadrul bibliotecii.

Programul primei saptamani

Sala “Mircea Pop” v-a gazdui si o expozitie de carte. Aceasta cuprinde cartile si lecturile copilariei, fiind si o invitatie la lectura.

Luni, 20 iunie: Shrek, Shrek 2 – “Far far away”

Marti, 21 iunie: Shrek 3 – “Pentru totdeauna”, “Cats & Dogs”

Miercuri, 22 iunie: “Cars”, “Free Willy 3 – The rescue”

Joi, 23 iunie: “Degetica”, “Free Will 4 – Evadarea din golful piratilor”

Vineri, 24 iunie: “Madagascar”, “Madagascar – Escape 2 Africa”.

Intrarea este libera, iar filmele incep de la ora 10. Copiii trebuie sa prezinte permisul de cititor la intrarea in sala.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns