Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Judo – Cristina Trif s-a clasat pe locul 5 la Cupa Mondiala U-15

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

In perioada 17-19 iunie, in localitatea Gyor din Ungaria, s-a desfasurat cea de-a III-a editie a Cupei Mondiale de cadeti (nascuti 97-98). La competitie au participat 350 de sportivi din 11 tari. De la CSM Baia Mare au participat 3 sportivi, care au fost insotiti la competitie de antrenorul emerit Vasile Pop.

La categoria 52 de kg, Cristina Trif a avut o evolutie buna, obtinand in final locul V. In primul tur castiga contra unei sportive din Polonia, insa in turul II pierde impotriva unei sportive din Croatia. In recalificari castiga contra unei sportive din Ungaria, si contra altei din Polonia, dar pierde meciul pentru bronz in compania unei sportive maghiare. Pe de alta parte, sportiva baimareanca Alexandra Bodnar, pierde in primul tur si pe urma si in recalificari la categoria 48 de kg Sportivul Alex Irimies, pierde si el in primul tur la categoria 50 de kg.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Siguranta cetateneasca

Asculta acest articol Jandarmii maramureseni vor asigura ordinea si siguranta publica duminica, 7 august, la manifestarile dedicate Zilei Comunei Bistra,