Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

PSD Baia Mare sau a alege o data si bine

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Umbla zvonurile ca in PSD Baia Mare sunt doua curente de opinie in care incape o singura doctrina. Unii doresc presedinte la PSD Baia Mare ales cu maxima viteza, altii, aplicand principiul meritocratiei, spun ca PSD Baia Mare duce o competitie electorala apta a-l propulsa pe Florin Tataru deputat in Colegiul nr. 2 si de-abia apoi degravarea de aceasta imensa sarcina va duce la alegeri coerente in organizatia municipala.

Argumente exista de ambele parti. Cred ca solutia fericita tine in acest partid de o vorba romaneasca< “nu alerga dupa doi iepuri in acelasi timp ca exista riscul sa nu prinzi niciunul”.

Castigand Colegiul nr. 2 (din perspectiva electorala), PSD-ul va putea face alegeri reale care sa duca la intarirea organizatiei de partid. Grabindu-se cu alegeri saptamana viitoare, oricare va fi rezultatul, candidatura lui Tataru va fi pusa-n umbra. Cei care si-ar dori ca Florin Tataru sa piarda colegiul electoral (cati ar fi ei – tot mai putini) vor alegeri in regim de urgenta. Daca Florin Tataru va intra intr-o competitie electorala de partid si va castiga ori va pierde presedintia de la PSD Baia Mare – atentia electoratului va fi deturnata si se vor pierde doua saptamani de precampanie electorala. Nu cred ca PSD Maramures isi poate permite acest lux. E (totusi) de asteptat ca saptamana viitoare sa invinga pragmatismul si ratiunea in PSD. Pana atunci e de urmarit parcursul preelectoral pe care staff-ul lui Florin Tataru il pune in practica pentru ca PSD Maramures sa castige in colegiu si sa legitimeze existenta benefica a USL pentru romani.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns