Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Handbalul baimarean, sub o noua formula: HCM Minaur

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

[slideshow id=7025]

Echipele baimarene de handbal se reunesc sub o alta structura. Din noua formula Handbal Club Municipal Minaur Baia Mare se regaseste echipa feminina HCM Stiinta si cea masculina, Minaur. De asemenea, mai fac parte si echipele de juniori Extrem, Marta si CSS.

Un eveniment important pentru handbalul baimarean. Reprezentantii echipelor, alaturi de autoritatile locale, s-au reunit luni la Primarie pentru a pune bazele unui nou club< Handbal Club Municipal Minaur Baia Mare.

Proiectul are ca scop consolidarea unor echipe puternice de handbal atat la masculin, cat si la feminin, care sa faca performante la nivel national si european.

In structura noului club, presedinte este primarul municipiului, oricare ar fi acesta. In prezent, presedinte este Catalin Chereches, a carui “mana dreapta” va fi Lascar Pana.

Nicolae Bud a fost numit presedintele echipei feminine, iar Raducu Pop, presedintele celei masculine.

De asemenea, dintre autoritatile locale care vor face parte din Consiliul de Administratie al noului club se vor numara cei doi viceprimari, Calin Matei si Istan Ludescher, precum si citymanagerul Vasile Barbul.

Echipele, in cautare de sponsori

Bugetul pentru cele doua echipe va fi separat, insa pentru a obtine performanta trebuie adusi si sponsori.

“Principalul buget va fi oferit de de Consiliul Local, insa trebuie adusi sponsori pentru ambele echipe si aici ma refer la societati comerciale care se «hranesc» din banii publici”, a declarat primarul Catalin Chereches.

Acesta nu a mentionat bugetul pentru echipe, insa a precizat faptul ca va fi mult mai mare fata de cel care s-a acordat pana acum.

Pentru acest nou proiect se are in vedere si investirea in centrele de juniori (Marta, Extrem si CSS), pentru ca echipele sa ajunga sa faca performanta la nivel national si european.

Handbal Club Municipal Minaur Baia Mare reprezinta un nou inceput pentru handbalul baimarean, o schimbare care speram sa fie de bun augur.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns