Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Un padurar din Borsa, amenintat cu toporul de hotii de lemne

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Un padurar din Borsa a solicitat interventia politistilor la un furt de lemne care era in plina desfasurare. Omul a vazut hotii in timp ce executa o misiune de patrulare in Pasul Prislop.

Fiind intr-o patrulare de noapte, Gavril M. a observat, in zona Pasului Prislop, un grup de trei persoane care incarcau intr-o autoutilitara marca Fiat  busteni de pe marginea partii carosabile. Nicolae-Daniel M., unul dintre cei in cauza, a reactionat cu amenintari verbale la interventia padurarului, determinandu-l sa se retraga, moment in care omul a cerut sprijinul politiei. La volanul autoutilitarei, in care se incarcasera  bustenii, Nicolae-Daniel M. l-a urmat, a coborat din masina, i-a smuls padurarului telefonul din mana, dupa care, cu un topor, a distrus farul, semnalizatorul dreapta fata si oglinda retrovizoare stanga a masinii in care se afla. Autoutilitara cu busteni si-a continuat apoi drumul spre Borsa. La un moment dat, intr-o curba usoara la stanga, Nicolae-Daniel M. a pierdut controlul volanului, dislocand cu masina elementele de siguranta de pe marginea drumului, dupa care autoutilitara se rastoarna  intr-o zona accidentata la circa 40 metri de partea carosabila.

Faptasul a fost gasit de politisti

Intre timp, patrula  politiei de ordine publica, sesizata de padurar, s-a deplasat spre locul evenimentului. Impreuna cu padurarul, oamenii legii incearca sa gaseasca masina pe care o depisteaza ulterior rasturnata intr-o rapa, dar fara pasageri. Agentii cerceteaza imprejurimile si il gasesc pe Nicolae-Daniel, la scurt timp, pe sosea, la cateva sute de metri de locul accidentului. Pentru ca acesta prezenta leziuni la nivelul capului, politistii au cerut interventia medicilor. Dupa ce a primit primele ingrijiri medicale, barbatul a fost transportat la Spitalul din Borsa, unde a ramas internat.

In urma anchetei demarata de politistii borseni a reiesit faptul ca Nicolae-Daniel M. are antecedente penale, iar la volan se urcase fara sa tina cont de faptul ca nu detine permis  de conducere de nicio categorie. Cercetarile in cauza continua pentru identificarea tuturor participantilor la fapta, stabilirea imprejurarilor concrete ale savarsirii  acesteia si dispunerea masurilor legale ce se impun.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns