Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Raed Arafat revine in Maramures in august

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

[slideshow id=7097]

Subsecretarul de stat dr. Raed Arafat s-a intalnit, sambata, la sediul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Maramures, cu col. Ion Pop, inspector sef al ISU Maramures, col. Marin Bancos, seful Oficiului de Telecomunicatii Speciale Maramures, dr. Calin Pop, managerul Spitalului Judetean de Urgenta “Dr. Constantin Opris” din Baia Mare, si dr. Dan Roman, medic coordonator UPU – SMURD Maramures. Impreuna, ei au vizitat dispeceratul integrat, ca sa vada modul in care isi desfasoara activitatea personalul de serviciu.

“Domnul dr. Arafat s-a aratat multumit, in general, de modul in care conlucreaza cei implicati si    si-a exprimat convingerea ca, in scurt timp, integrarea isi va dovedi avantajele atat pentru comunitate, cat si pentru toate fortele de interventie implicate. Domnia sa a discutat apoi, prin telefon, cu presedintele Consiliului Judetean Maramures, Mircea Man, care i-a promis ca la aeroportul din Baia Mare se vor lua, in cel mai scurt timp, toate masurile necesare pentru ca victimele diferitelor situatii de urgenta si bolnavii sa poata fi preluati si transportati cu elicopterul si pe timp de noapte”, a declarat plt. adj. ing. Cornel Babut, purtatorul de cuvant de la ISU Maramures.

Analizarea proiectelor in derulare

Tot sambata, dr.Arafat a analizat si proiectul de extindere a Unitatii de Primiri Urgente a Spitalului Judetean de Urgenta “Dr. Constantin Opris” din Baia Mare, impreuna cu dr. Calin Pop, managerul spitalului, dr. Dan Roman si arhitectii care se ocupa de proiect. Subsecretarul de stat a tinut sa se intalneasca, apoi, inca o data, cu personalul SMURD, pentru a afla direct de la oameni problemele acestora.

Dr. Arafat a analizat impreuna cu col. Ion Pop, col. Marin Bancos, mr. Ionita Sirb, prim adjunct al inspectorului sef al ISU, mr. Ioan Muresan, seful Centrului Operational ISU, si plt. adj. Carmen Bertalan, asistent coordonator SMURD Maramures, proiectul de extindere pe orizontala si verticala a imobilului SMURD Maramures, care prevede la etaj spatiile in care vor functiona Centrul Judetean de Conducere si Coordonare a Interventiei si Dispeceratul Integrat. Subsecretarul de stat dr. Raed Arafat a apreciat proiectul si a facut cateva sugestii pentru imbunatatirea acestuia.

“Domnia sa a discutat si despre lucrarile de recompartimentare si reamenajare a sediului SMURD Baia Mare, cu ing. Liviu Buciuman, reprezentantul executantului, care s-a angajat ca va finaliza lucrarile pana in luna august. Dr. Arafat a promis ca va participa la inaugurare”, a conchis plt. Babut.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns