Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

De ce va pierde PDL alegerile!

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Partidul Democrat Liberal a aparut in peisajul politic din tara asta ca o miscare politica plina de prospetime. Basescu a imprimat optimism si putere de lucru pentru cetatean. Asta se intampla pe vremea desprinderii “lupilor tineri” PSD-isti din partidul iliescian. Dar trecut-a timpul si fostii “lupi tineri” au ajuns astazi anchilozati in manierele de lucru ale celor de care s-au desprins.

Paradoxal, in PSD fenomenul e invers. Tinerii vin cu pofta de facut politica pentru cetateni. Pedelistii de astazi se agata de putere si sunt gata de orice compromis. Departarea de spiritul cetatenesc naste atitudini in care infatuarea ia locul ratiunii. Vrem nu vrem, PDL-istii nu vor scapa de igrasia asta de care s-au imbatat stand la putere si uitand de cetatean. Tocmai din pricina existentei acestui fenomen mental pagubos vor pierde PDL-istii alegerile. Si pentru ca in disperare de cauza s-au aliat vremelnic cu “golanii politici”, insi fara capatai, apti sa pacaleasca pana si electoratul. Meduzieni la gandire si fara osatura cetateneasca. Primul test perdant il vor trai PDL-istii in 21 august, tocmai in Colegiul nr. 2 Baia Mare. E de urmarit felul in care melodramatic PDL-istii pun asfalt la pacaleala (sau la baza) in colegiu. E chiar nerusinat acest fenomen. Ar putea pune asfalt zilele astea si in Borsa ori Viseu, la Sighet ori in Bogdan Voda etc. etc. Dar alegeri sunt in Copalnic, Dumbravita, Cernesti etc., asa ca PDL-ul pune asfalt aici. Spera ca va pacali cetatenii si ca-i va determina pe primari sa adune voturi pe retele de influenta electorala. Nicio sansa. Probabil ca simt acest lucru, asa ca-n laboratoarele penibilo-electorale se pare ca s-au gandit sa jigneasca intreaga zona, aducand TIR-uri cu alimente. E drept ca metoda asta poate sa tina in Moldova, dar in Maramures li se va da cu flit. Oamenii din Colegiul nr. 2 Baia Mare n-au trebuinta de pomeni, ei au nevoie de locuri de munca. Asta nu pricep politrucii puterii. Si-apoi campania asta electorala demonstreaza cu claritate ca mita desantat-electorala se bate cu puterea ideii si a cuvantului. Dintotdeauna cel din urma a castigat oriunde in lume. Asa va fi si-n 21 august la VOT. De aceea PDL va pierde alegerile si poate se va trezi la realitate.

P.S. Cat priveste cocotele politice care stau cu unul intr-un partid si incearca sa sprijine alt partid cica-n numele comunitatii, ei bine, e o alta poveste! Locul lor e la bordelul politrucilor. Din pacate pentru ei, prostitutia asta nu e legalizata. Dar cine stie! Vom reveni!

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Oportunitati de afaceri

Asculta acest articol CEHIA Producator de materiale pentru repararea drumurilor–cauta firme din  Rominia  pentru  colaborare. Firma exporta deja de 7