Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

PROGRAM SĂRBĂTORI

Examene trichineloscopice de sărbători

Având în vedere faptul că suntem în perioada de sfârşit de noiembrie şi început de decembrie, în care numeroşi agenţi economici, dar şi instituţiile publice au o minivacanţă de Sf. Andrei şi Ziua Naţională a Românie,...
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

… Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor –  DSVSA Satu Mare, ne-a transmis informaţii referitoare la posibilităţile de solicitare a examenului trichineloscopic în aceste zile libere, în cazul în care tăiaţi porci pentru consum propriu.

 

Examenele trichineloscopice și asistență de specialitate în domeniul igienei alimentare, se va asigura în cadrul Circumscripțiilor Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Oficiale din județul Satu – Mare, după cum urmează; joi, 30 noiembrie, între orele 9 – 15, la Cabinetele Veterinare Privateşi la Circumscripţiiel Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor – CSVSA din Piaţa Negreşti-Oaş şi Piaţa Carei; vineri, 1 decembrie, între orele 9 – 15 la; CSVSA Piața Micro 17; CSVSA Piața Mică; Cabinete  Veterinare  Private; CSVSA Piața Negrești Oaș; CSVSA Piața Carei; sâmbătă, 2 decembrie, la: CSVSA Piața Mare; CSVSA Piața Someș; CSVSA Piața Micro 17; CSVSA Piața Mică: Cabinete  Veterinare  Private;  CSVSA Piața Negrești Oaș, iCSVSA Piața Carei; iar duminică, 2 decembrie: CSVSA Piața  Someș; Cabinete  Veterinare  Private;  CSVSA Piața  Negrești Oaș; CSVSA Piața Carei.

 

Pentru orice urgență apelați telefonul 0261715956 sau 0760789016.
Rugăm toți solicitanții, care doresc efectuarea examenului trichineloscopic, ca în momentul prezentării probei de carne – pilieri diafragmatici – să aibă asupra lor:
Cartea de Identitate a proprietarului/solicitantului,
Crotalia de identificare a suinei / suinelor sacrificate,
Suma de 28,56 lei, reprezentând contravaloarea unei probe examinate.
Cabinetele Medicale Veterinare Concesionate/Private, își stabilesc tarife de manoperă proprii.
Carnea provenită de la porcii sacrificați în gospodăriile populației este destinată strict pentru consum familial.
Este interzisă comercializarea cărnii de porc sub orice formă, obținută în urma sacrificărilor de porci din gospodăriile populației.
Nerespectarea prevederilor legale atrage după sine sancțiuni contravenționale sau penale după caz.

 

CITEȘTE ȘI:

În această săptămână au fost stinse 21 de focare de Pestă Porcină Africană

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns